X
X

Meryem 10. Bölümde Meryem’in babası Arif öldürülüyor! Meryem 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

04.10.2017 Çarşamba 10:09 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 4 Ekim 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Meryem, babasını ziyarete gittiği hastanede şok manzarayla karşılaşıyor! Babası Arif’in, kaza gecesine dair yaptığı itiraf, Oktay’ı da harekete geçirir. Savaş, Meryem ve babasını korumak istese de havuzda cesediyle karşılaşırlar! Meryem ile Savaş, Arif’in intikamını alacaklar mı? Babasının ölümüyle yıkılan Meryem, bunun hesabının soracak mı? Gitme kararı alan Meryem, bu kararında ısrarcı olacak mı? Savaş, Meryem'i durdurmaya çalışacak mı?

Oktay’ı tamamen hayatından çıkaran Meryem, ondan uzak kalma kararı alır. Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazada en büyük yarayı alanlardan biri olan Meryem, babasından gelecek iyi haberleri beklemeye başlar. Babası Arif’i ziyarete giden Meryem’i büyük bir tehlike beklemektedir. Zira Arif, Oktay yüzünden girdiği komanın etkisinden yavaş yavaş kurtulmaya başlamış ve kendisini komaya sokanın Oktay olduğunu itiraf etmişti. Arif’in konuştuğu haberini alan Savaş da kliniğin yolunu tutar.

Arif’in konuştuğu haberi, yine klinikte çalışan görevli tarafından haber verilir. Oktay da herkesten önce olaya müdahale edebilmek için harekete geçer. Her şeyden habersiz kliniğe gelen Meryem, babasını yattığı odasında bulamaz. Savaş’ın da gelmesiyle, klinikte babasını aramaya başlar. Acı manzarayla ise havuzda karşılaşırlar. Meryem, babası Arif’in cansız bedenini görür ve kurtarmak istese de elinden hiçbir şey gelmez.

Meryem, taşıdığı yüklerin altında ezilirken, bu yaşadıklarına daha fazla katlanamayacak hale gelir. İstanbul’u terk etme kararı alan Meryem, sürpriz bir hamle yapar. Öte yandan Burcu ile Güçlü, kendilerini sokak ortasında yaralayan kişinin izini sürmeye devam ederler. İkili, Burcu’nun devriye memuru Ertan’dan şüphelenirler. Kazanın kanıtlarının peşinde birilerinin olduğunu bilen ikili, hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmamaya çalışırlar.

Meryem 11. Bölüm Fragmanı yayında!

Savaş'ın Meryem'e karşı beslediği bir aşk var mı?

MERYEM VİDEOLARI