X
X

Meryem'i şaşırtan gerçek ne? Meryem 12. Bölümde neler olacak?

11.10.2017 Çarşamba 10:36 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 11 Ekim 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Meryem, babasının ölümüyle zor günler geçirmeye başlar. Bu süreçte en büyük destek, Savaş’tan gelir. Meryem’in, her şeyi ardında bırakarak gitme kararının engelleyen Savaş, babasının katilini bulmayı teklif eder. Yaşadıklarından büyük darbeler alan Meryem, Savaş’ın yardım eliyle yeniden hayata tutunmaya çalışır. Oktay eline geçirdiği son kozu Sargun Ailesi'ne karşı kullanmaya hazırlanır.

Meryem’in babası Arif’in, kendisini komaya sokanın Oktay olduğunu söylemesi üzerine Oktay köşeye sıkışır ve Arif’i ortadan kaldırmaya karar verir. Arif’in, yattığı klinikte yangın alarmlarını çalıştırır ve herkesin kliniği terk etmesine sebep olur. O sırada babasının havuzda tek başına kaldığını gören Meryem, büyük bir panikle tekerlekli sandalye bulmak için dört döner. Oktay, istediği fırsatı ele geçirmiştir ve gerçekleri itiraf edecek Arif’in havuzda ölüme terk eder.

Meryem ve Savaş, Arif’in cesediyle karşı karşıya kalırlar. Ailesinden son kişiyi de kaybeden Meryem, derin bir acıya boğulur. İstanbul’dan gitme kararı alan Meryem’i durduran kişi Savaş olur. Babası Arif’in, yaptığı itiraf sonucu öldürüldüğünü düşünen Savaş, birlikte harekete geçmelerini tekli eder. Arif’in, kendisini komaya sokanın Oktay olduğunu itiraf ettiği hemşireyi aramaya başlarlar. Hemşire, babası Arif’in yazdığı notu göstermeye hazırlanır. Meryem, babasının katilinin Oktay olduğunu öğrenebilecek mi? Savaş, Meryem’in yaşanan kazada kimi koruduğunu ve olayların aslını ortaya çıkarabilecek mi?

Öte yandan Oktay, kendisinden ayrılan Meryem’i adeta bir takıntı haline getirmiştir. Kendisini terk edemeyeceğini her fırsatta dile getiren Oktay, Savaş ile aralarında olanları da merak eder. Savaş ile Meryem’in yüzleşmesi ise, aralarındaki gizili duyguların ortaya çıkmasına neden olur. Savaş, Meryem’i hayata döndürmeye çalışırken, onu bekleyeceğini itiraf eder.

Meryem 12. Bölüm Fragmanı yayında!

Büyük gerçek ortaya çıkıyor! Yurdal Sargun, cinayetten yargılanacak mı? Meryem, yanında çalıştığı Gülümser'in Savaş ve Güçlü ile olan ilişkisini öğrenebilecek mi? Babasının öldürüldüğünü öğrenen Beliz ne yapacak?

MERYEM VİDEOLARI