X
X

Meryem 12. Bölümde Savaş’tan herkesi şaşırtan karar! Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

18.10.2017 Çarşamba 10:17 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 18 Ekim 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Oktay, annesi sayesinde eline büyük bir koz geçirir. Meryem’in yanında çalıştığı Gülümser’in, Güçlü’nün annesi olduğunu öğrenir. Bu gerçeği Meryem’den bilgi almak için saklayan Savaş ve Güçlü, şimdi ne yapacaklar? Oktay öğrendiği sırrı, Meryem'e söyleyecek mi?

Meryem, babası Arif’in ölümüyle hayatına yeni bir başlangıç yapmak ister. Herkesin hayatını kararttığını ve kendisinin uğursuz olduğunu düşünen Meryem, İstanbul’u terk etmek istese de buna Savaş engel olur. Savaş, Oktay’ın maskesini düşürmek ister ve gerçekleri Meryem’in de görmesini arzu eder. Meryem’in babası Arif’in katilinin de ortaya çıkması için Meryem ile birlikte hareket etmeyi planlar. Savaş’ın devamlı Meryem’in etrafında olması, Güçlü’nün dikkatini çekmektedir. Meryem’i düşman olarak gören Savaş’taki bu değişimi, Güçlü sorgulamaya başlar. Savaş ile Güçlü’yü karşı karşıya getiren yüzleşme, Savaş’ın duygularını yeniden sorgulamasına neden olur.

Öte yandan Yurdal Sargun’un sırt çevirdiği Oktay, karşı hamle yapar. Sargun Ailesi içinde bölünme olmasını amaçlayan Oktay, klinikteki hemşireyi Küba’ya gönderenin Yurdal Sargun olduğunu Savaş’a kanıtlar. Savaş ile Yurdal Sargun’un yüzleşmesi, aralarında ilişkinin kopmasına neden olur. Nişanlısı Derin’e de güvenemeyen Savaş, onunla ilişkisini de bitirme noktasına gelir.

Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra iş bulamayan Meryem’i, Gülümser’in yanında çalışmasını sağlayan Savaş ve Güçlü’yü de büyük bir tehlike beklemektedir. Zira Oktay, annesi sayesinde Gülümser’in, Güçlü’nün annesi olduğunu öğrenmiştir. Meryem’in bilmediği bu gerçek, Savaş’a güvenip güvenemeyeceği konusunda büyük bir sınav olacaktır.

 Meryem 13. Bölüm Fragmanı yayında!

Meryem, Savaş hakkında yanıldığını ve büyük pişmanlık duyduğunu açıklıyor! Savaş, Meryem'in güvenini yeniden kazanabilecek mi?

MERYEM VİDEOLARI