X
X

Meryem 13. Bölümde Meryem ile Savaş, ölümle burun buruna! Meryem 14. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

25.10.2017 Çarşamba 10:22 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 25 Ekim 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Meryem, güvendiği Savaş’ın ihanetine uğradığını düşünür. Savaş’ın babası Yurdal Sargun’un klinikte çalışan hemşireyi kaçıran olduğunu bilmesine rağmen susması ve Gülümser ile olan ilişkileri, Meryem için büyük bir yıkım olur.

Meryem ile Savaş’ın yakınlığından büyük bir rahatsızlık duyan Oktay, gözünü karartmaya hazırlanır. Savaş’ı ortadan kaldırmayı planlayan Oktay, Savaş ve Sargun Ailesi’nden intikam almak isteyen kiralık katille birlikte hareket etmeye başlar. Meryem’in kafasına dayanan silah, herkesi büyük bir tehlikeye atacaktır.

Öte yandan babası Arif’in ölümünden sonra İstanbul’dan gitmeye karar veren Meryem, Savaş’ın kendisini engellemesiyle vazgeçmişti. Arif’in katillerinin bulunması için birlikte hareket eden ikili, öğrenilen gerçeklerle yol ayrımına gelirler. Savaş, babası Yurdal Sargun’un, Arif’in ölümündeki kilit isim olan hemşireyi Küba’ya gönderttiğini öğrenir. Bunu Meryem’e söyleyip söylememe konusunda büyük bir ikileme düşer.

Yurdal Sargun’un sırt çevirdiği Oktay ise intikam ateşiyle yanıp tutuşur. İlk olarak Sargun Ailesi’nin içinde yaşanacak bölünmeyi planlayan Oktay, bunda başarılı olur. Savaş ile Yurdal Sargun karşı karşıya gelirler. Oktay’ın yeni planı ise Meryem ile Savaş’ın birbirlerine düşman olmalarıdır.

Meryem 14. Bölüm Fragmanı yayında!

Meryem, gerçekleri anlatıyor! Savaş, Meryem'in geçmişini öğreniyor! 

MERYEM VİDEOLARI