X
X

Meryem 14. Bölümde Savaş ölümle yüz yüze geliyor! Meryem 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

01.11.2017 Çarşamba 09:57 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 1 Kasım 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Meryem, Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kaza hakkındaki gerçekleri itiraf ediyor; intikam ateşiyle yanan Oktay, Savaş’ı öldürmek için harekete geçiyor! Savaş ile Meryem'in bir araya gelmesi, tehlikeli dakikalara sahne oluyor! Savaş'ı öldürtmek isteyen Oktay, başarılı olabilecek mi?

Savaş ile yüzleşme fırsatı bulan Meryem, gerçekleri daha fazla saklamak istemediğini dile getirir. Masum insanların acı çekmelerine göz yummak istemeyen Meryem, Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazanın detaylarını Savaş’a anlatmaya başlar. O gece kazayı yapanın eski sevgilisi olan savcı Oktay’ın yaptığını itiraf eder. Savaş, bu duyduğu gerçek karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Meryem’i en başından beri Oktay’dan korumaya çalışan Savaş, öğrendiği gerçek doğrultusunda ne yapacaktır? Savaş, Oktay’dan öcünü alacak m? Oktay’ı nasıl bir tehlike bekliyor?

Meryem’in gerçekleri itiraf etmesi, kartların yeniden dağıtılmasına sebep olur. Savaş, artık hedefini bilmektedir ve Sevinç ile bebeğinin katilini bulmuştur. Oktay’ın peşine düşmeye karar veren Savaş, harekete geçmek için beklemeye başlar. Derin ise gerçeklerin ortaya çıkacağını ve Oktay’ın köşeye sıkışacağını öncesinden söyler. Oktay, kazanın detaylarının yavaş yavaş ortaya çıkmasıyla büyük bir panik yaşamaktadır.

Oktay’ın yaşadığı bu panik, onu yeni bir hamle yapmaya iter. Oktay, Meryem ile yakınlığından rahatsız olduğu Savaş’ı öldürtebilmek için korkunç bir iş birliği yapar. Meryem ile Savaş’ın bir araya gelmesi, bu kez acı bir olayın başlangıcıdır.

MERYEM VİDEOLARI