X
X

Meryem 15. Bölümde herkesi kahreden ölüm! Meryem 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

08.11.2017 Çarşamba 09:57 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 8 Kasım 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde silah patlıyor; herkesi şok eden bir ölüm gerçekleşiyor! Meryem 15. Bölümde hayatını kaybeden kim olacak? Oktay, Savaş’tan intikam almayı başarabilecek mi? Güçlü, yaşanan şok ölümün ardından nasıl bir plan yapacak? Meryem ile Burcu, Güçlü'yü durdurabilecekler mi?

Oktay, Savaş ile Meryem’in ilişkisi olduğunu düşünüyordu. İkilinin devamlı bir arada olması, Oktay’ın en büyük rahatsızlığı haline gelmişti. Meryem’i adeta bir takıntı haline getiren Oktay, Savaş’ı ortadan kaldırmanın planlarını yapar.

Selma’nın eski kocası Mahmut da Savaş’tan intikam almaya çalışır. İntikam duyguları Oktay ile Mahmut’u bir araya getirir. Gözünü karartan Oktay, Savaş’ın öldürülmesini ister. Herkesin bir arada olduğu sırada Mahmut, silahını patlatır ve hiç beklenmedik bir olay yaşanır. Apar topar hastaneye kaldırılan kişi kim olacak? Hastanede verilen yaşam savaşını kazanabilecek mi?

Öte yandan bu yaşananlardan sonra Güçlü, intikam yemini eder. Mahmut’un peşine düşen Güçlü, onu öldürmenin planlarını yapar. Bu yolda onu engellemek için iş Burcu ile Meryem’e düşer. Burcu, Güçlü’nün adam öldürmesini engelleyebilecek mi?

 

MERYEM VİDEOLARI