X
X

Meryem 16. Bölümde Savaş’tan şaşırtan itiraf geliyor! Meryem 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

15.11.2017 Çarşamba 09:41 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 15 Kasım 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde annesinin intikamını alan Güçlü, hapse düşer. En büyük destekçisi yine komiser Burcu olur. Savaş ile Meryem’in yüzleşmesi ise aralarındaki tüm duvarları yıkar. Savaş, Meryem’i sevdiğini itiraf eder ve Meryem’in kendisine karşı cesur olmasını bekler. Savaş'ın bu itirafı sonrası Meryem ne cevap verecek?

Savaş ile Meryem’in yakınlığının önüne geçmek isteyen Oktay, sorunu kökten çözmenin niyetindedir. Selma’nın eski kocası Mahmut’un, Savaş ile olan husumetini bilen Oktay bunu kullanmak için harekete geçer. Mahmut ile iş birliği yapan Oktay, ondan Savaş’ı öldürmesini ister.

Herkesin bir arada olduğu gece Mahmut, aniden çıkagelir ve silahını Savaş’a doğrultur. Gülümser, yaptığı hareketle silahın hedefi olur ve apar topar hastaneye kaldırılır. Hastanede Gülümser’in hayatını kaybetmesi, herkesin kahrolmasına neden olur. Bu ölüm başta Güçlü olmak üzere herkesi derinden sarsar. Güçlü, Mahmut’tan intikam almak için peşine düşer. Meryem, Savaş ve Burcu engel olmak isteseler de başaramazlar ve Mahmut’un cezasını kendisi vermek ister.

Hapse düşen Güçlü, en büyük desteği Burcu’dan görür. Burcu, gerçek suçluların bulacağı sözünü verirken, her zaman Güçlü’nün yanında olacağını yineler. Öte yandan Savaş ile Meryem’in bir araya gelmesi, dile getirmedikleri duyguların ortaya çıkmasına sebep olur. Savaş, Meryem’i sevdiğini itiraf ederken, kendisinin de duygularını açıklamasını bekler.

MERYEM VİDEOLARI