X
X

Meryem 17. Bölümde Savaş’tan, Meryem’e ilk öpücük geliyor! Meryem 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

22.11.2017 Çarşamba 10:07 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 22 Kasım 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Savaş ile Meryem, duygularını birbirlerinden saklamama kararı alıyor; önlerindeki tüm engelleri kaldırıyorlar. Savaş ve Meryem’in yakınlaşması ise Oktay ile Derin’i çılgına döndürüyor! Yurdal Sargun ile Oktay'ın yeni hedefi ne olacak? Berk ile Beliz, Oktay'ın maskesini düşürebilecekler mi?

Gülümser’in ölümü herkesi perişan eder. Meryem, Savaş ile birlikteyken etrafındakilerin zarar gördüğünü düşünür. Savaş ise Meryem’in böyle düşünmesinin ikisine yaptığı bir haksızlık olduğunu dile getirir. Savaş, artık daha fazla duygularına ket vurmak istememektedir. Meryem ile yüzleştiği sırada Meryem’e olan hislerini itiraf eder ve ikili arasında sürpriz bir yakınlaşma başlar. Savaş’tan, Meryem’e ilk öpücük gelirken, Meryem de ona karşı olan duygularından emindir.

Bu yakınlaşmanın yankıları başta Oktay olmak üzere hoş karşılanmaz. Derin tanık olduğu bu anı, Oktay’a haber verir. Oktay’ın en hassas noktası olan Meryem’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Bu gelişmeyle çılgına dönen Oktay, soluğu Meryem’in yanında alır. Meryem ile karşı karşıya gelen Oktay, daha önce de söylediği gibi ikili arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasıyla yeni bir hamle yapma kararı alır. Bu kez karşısında birbirini seven Meryem ile Savaş olacaktır.

Oktay, Meryem ile Savaş’ı ayırabilmek için ne yapacak? Savaş’ı öldürtmeyi planlayan Oktay buna cesaret edebilecek mi? Meryem’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazır olan Oktay, ne kadar ileri gidebilecek? Savaş ile Meryem, kendilerini bekleyen tehlikelere karşı nasıl bir hazırlık yapacak?

 Meryem 18. Bölüm Fragmanı yayında!

Meryem, namlunun ucunda! Oktay, Meryem ve Savaş'ı öldürecek mi?

MERYEM VİDEOLARI