X
X

Meryem 2. Bölümde hapse giren Meryem’i bekleyen tehlike ne? Meryem 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.08.2017 Çarşamba 10:11 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 9 Ağustos 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Meryem, hakkında verilen 8 yıl hapis cezasının şokunu yaşamaktadır. Üstelik suçunu üstlendiği sevgilisi Savcı Oktay’dan beklediği desteği görememiştir. Savaş’ın, Meryem’le hesabı bitmemiştir ve kız arkadaşı Sevinç’in intikamını alabilmek için harekete geçer.

Meryem ile Oktay’ın yaptıkları kaza sonucu ölen Sevinç, herkesin hayatını karartır. Oktay, alkollü olduğu gerekçesiyle suçun Meryem tarafından üstlenmesini ister. Meryem, sevdiği adamı korumaya çalışırken, hiç beklemediği bir durumun içine düşer. Meryem, Savaş’la yüzleştiği mahkemede 8 yıl hapse mahkum edilir.

Meryem, bu kararın şaşkınlığını üstünden atamazken, sevgilisi Oktay’ın da kararı onaylamasının burukluğunu yaşar. Gizli sevgilisi Beliz’in etkisinde kalan Oktay, Meryem’in yargılandığı davada kararı değiştiremez. Savaş ise intikam yemini etmiş ve hayatı Meryem’e dar etmek için elinden geleni yapmaya hazırdır. Meryem’i hapiste de büyük bir tehlike beklemektedir. Başta Yurdal Sargun olmak üzere herkes Meryem’in oradan sağ çıkamamasını ister.

Öte yandan Meryem’in babası kaldırıldığı hastanede Oktay ile burun buruna gelir. Tüm gerçekleri Oktay’ın yüzüne vurur ve kendi canını büyük bir tehlikeye atar.

Meryem 3. Bölüm Fragmanı yayında! 

Savaş'ın dükkanı alevlere vermesi sonucunda kuşu kurtarmak için hiç tereddüt etmeden ateşlerin arasına giren Meryem'i kim kurtardı?

MERYEM VİDEOLARI