X
X

Meryem 22. Bölümde Meryem’i büyük bir tehlike bekliyor! Meryem 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

27.12.2017 Çarşamba 09:31 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 27 Aralık 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde Meryem, Oktay’ın annesi Nurten ile hesaplaşıyor; onu büyük bir tehlike bekliyor! Öte yandan Meryem’i suçlayan Güçlü’nün yeni planı ne olacak?

Meryem ile Savaş, yaşadıkları tüm acıları arkalarında bırakmaya karar verirler. İlk defa aralarındaki engelleri kaldırmaya başarırlar ve kendilerini aşkın kollarına bırakırlar. İkilinin bu mutlu günleri çok uzun sürmez. Güçlü, Ertan ile yüzleşir ve öğrendiği gerçekler onu şok etmeye yeter. Zira Meryem’in, Oktay’ı koruduğunu ve o yüzden yaptıklarına karşı sessizliğini koruduğunu öğrenir.

Güçlü, Meryem ve Savaş ile yüzleşmek için kapılarına dayanır. Meryem’in gerçekleri sakladığı için annesi Gülümser’in öldüğünü düşünen Güçlü, bunun hesabını sorar. Gülümser, Meryem ile Savaş’ın peşine takılan Mahmut tarafından öldürülmüştü. Savaş ile Güçlü’nün karşı karşıya geldiği bu hadise, kardeşler arasında serin rüzgarlara sebep olur. Güçlü’nün, Meryem’i suçlamasından rahatsız olan Savaş orta yolu bulmaya çalışır.

Güçlü tarafından suçlanan Meryem, Savaş ile yaşadıkları evi terk eder. Yola çıkan Meryem’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Yolda önünü kesen Derin ve Oktay’ın annesi Nurten, Meryem’den intikam almak için kollarını sıvarlar. Meryem ise geri adım atmamaya kararlıdır. Meryem, yüzleşmekten kaçmayacaktır ve herkesin eteğindeki taşları dökmesini ister.

Nurten ise çoktan gözünü karartmıştır. İşbirliği yaptığı Derin, Nurten’in ne kadar ileri gidebileceğini tahmin edemez. Nurten, ölen oğlu Oktay’ın intikamını alabilmek için Meryem’i öldürmekten çekinmeyecektir.

MERYEM VİDEOLARI