X
X

Meryem 25. Bölümde Oktay, Meryem’i öldürecek mi? Meryem 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

24.01.2018 Çarşamba 10:42 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 24 Ocak 2018 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde öldü sanılan Oktay, herkesle hesaplaşmak için gün saymaktadır. Meryem’in karşısına çıkmaya hazırlanan Oktay’ın planı ne? Suzan Şahika’nın dönüşü, Meryem’i nasıl etkileyecek?

Suzan Şahika, Meryem ile yüzleşir. 25 yıllık sırların ortaya çıkacağını ifade eden Suzan Şahika, bundan herkesin etkileneceğini dile getirir. Meryem, gelecek tehlikelerin farkındadır ve bu durum onu tedirgin etmeye başlar.

Herkesi sarsan şok ölümün yankıları devam eder. Savaş ve Meryem’in yüzleştiği bu acı gerçek, beraberinde başka ölümleri de getirecektir. İntikam yemini eden Oktay, Derin’e bir ölümün daha gerçekleşeceğini söyler. Derin, kendisine verilen ölüm emirlerine bir tane daha eklenmesinin ağırlığını yaşar. Bunun yanı sıra Oktay, Meryem’in karşısına çıkmaya hazırlanır. Meryem’in kendisini özlediğini düşünen Oktay, ölmediğinin ortaya çıkmasını ve daha fazla gizli kalmamasını ister.

Meryem, kendisine gelen gizemli mektupların arkasındaki gerçeği merak eder. Kendisini gizleyen şahıs, Meryem için adeta bir hayaletten farksızdır. Meryem de artık yüzleşmek ve gerçekleri öğrenmek ister. Oktay’ın yaşadığından habersiz olan Meryem’i, büyük bir sürpriz beklemektedir.

Burcu ile Güçlü, aralarındaki engelleri kaldırmak isterlerken Burcu’nun eski eşi her şeyi mahvetmeyi başarır. Burcu, artık peşine takılan eski eşinden ve onun yaşattığı acılardan sıkılmıştır. Her şeyi bitirmek için Güçlü ile Savaş harekete geçmeye hazırlanır.

MERYEM VİDEOLARI