X
X

Meryem 26. Bölümde Meryem, ölümle burun buruna! Meryem 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

31.01.2018 Çarşamba 10:23 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 31 Ocak 2018 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Oktay, Meryem’in karşısına çıkar ve onu kaçırır. Meryem, öldü sandığı Oktay’ın karşısında olmasıyla büyük bir şok yaşar. Meryem, büyük bir tehlikededir ve Savaş’ın onu kurtarabilecek çok az vakti vardır.

Meryem ile Savaş’ın mutluluğu uzun sürmez. Yaşadıkları tüm acıları arkalarında bıraktıklarını düşünen ikili, hiç beklemedikleri bir anda en büyük tehlikeyle yüzleşmek zorunda kalırlar. Meryem, Oktay’ın yaşadığını öğrenir ve büyük bir şaşkınlık yaşar. Dahası Oktay intikam için dönmüştür ve Meryem ile Savaş’ı ayırabilmek için her şeyi göze alacaktır.

Meryem’i kaçıran Oktay, Savaş’ı öldüreceğini bir kez daha yineler. Meryem’i takıntı haline getiren Oktay, onu yeniden kazanabilmek için akıl edilmeyecek işlere kalkışmaya başlar. Meryem, tehlikenin farkındadır ve kurtulabilmek için büyük bir çaba sarf etmesi gerekmektedir.  

Oktay’ın yaşadığı haberi, herkesin gündemine bomba gibi düşer. Savaş, kaçırılan Meryem’i kurtarmak için harekete geçecektir. Oktay’ın adeta pimi çekilmiş bomba gibi olduğunu bilen Savaş, az vaktinin kaldığının bilincindedir. Oktay ise Meryem’e, karşısında yeni bir Oktay olduğunu dile getirir. Meryem’e olan aşkını gösterebilmek için Savaş’ı öldüreceğini ifade eder.

 

MERYEM VİDEOLARI