X
X

Meryem 3. Bölümde Savaş, Meryem’i kaçırıyor!

16.08.2017 Çarşamba 10:09 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 16 Ağustos 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Meryem, Savaş’ın çıkardığı yangında kuşu kurtarmak için canı pahasına ateşler içine atlıyor; onu kurtaran yine Savaş oluyor! Savaş ile Güçlü, Sevinç’in ölümüyle sonuçlanan kazanın ayrıntılarını öğrenmek isterlerken, bilmedikleri gerçekleri öğrenirler!

Meryem’in hapisten çıkması başta Savaş olmak üzere tüm Sargun Ailesi’nde büyük şaşkınlık yaratır. Meryem’e hayatı dar etmeyi kafasına koyan Savaş, ondan intikam alabilmek için yeni bir plan yapar. Meryem ve babasının çalıştığı fırını satın alan Savaş, bir gece yarısı orayı yakmak için gider. Meryem’in tüm durdurma çabaları işe yaramaz ve Meryem’in evinin de olduğu bina alevler arasında kalır.

Meryem, hapishaneden ablasının yadigarı kuşu Limon’u kurtarabilmek için alevlerin arasına dalar. Yangın şiddetini arttırır ve Meryem, bayılır. Hem Oktay hem de Savaş, olay yerindedir. Meryem’i kurtarmak için birisi hamle yapmak zorundadır ve bu hamle düşmanı Savaş’tan gelir.

Meryem Son Bölüm

Meryem, gözünü hastanede açar ve kendisini kurtaranın sevgilisi Oktay olduğunu düşünür. Oktay ise gerçekleri saklamakta kararlıdır. Meryem ile babasının yüzleşmesi ise üstü örtülü gerçeklerin aralanmasına sebep olur. Zira konuşmalara kulak misafiri olan Savaş, hakikata hiç bu kadar yaklaşmamıştır.

Meryem 4. Bölüm Fragmanı yayında!

Meryem, kendisini kurtaran kişiyi öğreniyor? Polislerin de olaya dahil olmasıyla Meryem-Savaş tarafları bu işe nasıl çözüm bulacak?

MERYEM VİDEOLARI