X
X

Meryem 4. Bölümde Savaş, kazayı kimin yaptığını öğrenebilecek mi? Meryem 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

23.08.2017 Çarşamba 10:17 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 23 Ağustos 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Savaş, Meryem’i kaçırdıktan sonra Oktay da peşlerine düşer. Derin’in de geldiği dağ evinde yeni bir yüzleşme gerçekleşir. Meryem, kendisini yangından kimin çıkardığını sorgularken, Savaş kazanın ayrıntılarını öğrenmeye iyice yaklaşır.

Meryem’in babasına yaptığı itiraflar, Savaş’ı harekete geçirir. Savaş Meryem’i, Sevinç ile yaşayacakları dağ evine götürür ve kendisine tüm gerçekleri anlatmasını ister. Meryem, sevgilisi Oktay’ı ele vermemeye kararlıdır. Savaş’ın, Meryem’i kaçırdığını öğrenen Oktay, dağ evine gider. Derin’in de geldiği evde üstü örtülmüş gerçekler ortaya çıkar. Meryem, sevgilisi Oktay’ın kendisini yangından çıkaran kişi olmadığını düşünür. Oktay için hapse giren Meryem, yüzleşmek niyetindedir.

Burcu ile Güçlü, Sevinç’in ölümüyle sonlanan kazada Meryem’in yalnız olmadığına emindirler. Meryem’in birilerini koruduğunu düşünen ikili, Oktay’ın da bu davaya olan ilgisini çözememektirler. Meryem ile Oktay’ın ilişki yaşadığını düşünen Burlu ile Güçlü, oalyın ardındaki sır perdesini çözmeye çok yaklaşırlar.

Savaş, Meryem’in suçlu olmadığını düşünmeye başlar. Meryem’den gerçekleri öğrenmek için büyük bir uğraş veren Savaş, işin peşinin bırakmamakta kararlıdır. Meryem de Savaş’ın acılarını ve bu olay ardındaki gerçekleri öğrenmedeki ısrarını normal karşılamaya başlar. Hem Meryem hem de Savaş, kalplerindeki acıları sonlandırmak isterlerken, gerçeklerden de kaçamayacaklardır.

Meryem 5. Bölüm Fragmanı yayında!

Savaş, Oktay'ı karşısına alarak Meryem'in yerini öğrenmeye çalışıyor! Oktay'ın Meryem ile ilişkisi olduğunu öğrenecek mi?

MERYEM VİDEOLARI