X
X

Meryem 5. Bölümde Meryem, Oktay hakkındaki gerçekleri öğrenebilecek mi? Meryem 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

30.08.2017 Çarşamba 09:47 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 30 Ağustos 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünde Savaş, Meryem ile Oktay’ın arasındakileri öğrenebilmek için kaldıkları otel odasına baskın yapıyor! Savaş, karşılaştığı manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşıyor! Meryem, sevgilisi Oktay’ın sakladığı gerçeklerin peşine düşüyor!

Meryem son bölümde neler oldu?

Savaş, Meryem’in sakladığı gerçeklerin ne olduğunu merak eder. Sevinç ve bebeğinin öldüğü kazanın detayları hala gizemini korumaktadır ve bu durum Savaş’ın olayların peşinin bırakmamasına yol açar. Meryem’in kaza gecesi olay yerinde yalnız olmadığını düşünen Savaş, her fırsatta onu sıkıştırmaya devam eder. Meryem’in de yüreğinin yaralı olduğuna inanan Savaş, Güçlü’nün yardımıyla sonuca ulaşmaya çalışır.

Oktay ile Meryem’in ilişkisinin ne olduğunu merak eden Savaş ve Güçlü, kaldıkları otele baskın yaparlar. Oktay ve Savaş’ı bir kez daha karşı karşıya getiren bu olay, iki taraf arasında kılıçların çekilmesine sebep olur. Savaş, savcı Oktay’ın sakladığı gerçekleri merak ederken, babası Yurdal Sargun, Oktay’ın kendilerine yardım ettiğini söyler. Meryem’i ve Turan Ersoy’u kontrol edebilmek için Oktay’a ihtiyaçları olduğunu belirten Yurdal, Savaş’ın aklındaki eksik parçaların tamamlanmasını sağlar.

Savaş, Meryem’i etrafında dönen kötülüklerden korumaya kararlıdır. Meryem’den yalnızca gerçekleri öğrenmek ister. Meryem, Oktay’ı korumayı sürdürse de Oktay’ın hareketleri konusunda aklındaki soru işaretlerinin cevaplarını sorgulamaya başlar. Oktay ile Meryem’in ilişkisi, aynı zamanda komiser Burcu’nun da radarındadır.

Savaş, Meryem’in sakladığı detayları öğrenebilecek mi? Oktay ile yüzleşen Meryem, ona güvenmeye devam edebilecek mi? Burcu ile Güçlü, kazanın detaylarına ulaşabilecekler mi?

Meryem 6.Bölüm Fragmanı yayında!

MERYEM VİDEOLARI