X
X

Meryem 6. Bölümde Savaş, gizli ilişkiyi ortaya çıkarıyor! Meryem 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

06.09.2017 Çarşamba 10:15 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 6 Eylül 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Oktay’ı karşısına alan Savaş, son hamlesini yapmaktan çekinmiyor; polise Oktay'ın kişisel ilişkileri doğrultusunda karar verdiğini söylüyor! Savaş, kazanın detaylarını öğrenebilmek için kolları sıvıyor!

Savaş, kendisi gibi mağdur olan Meryem’e yardım etmekte kararlıdır. Meryem’in gerçekleri görmesi için uğraş veren Savaş, onu Oktay konusunda uyarır. Oktay’ın kirli işlere karıştığını ve rüşvet aldığını iddia eden Savaş, Meryem’e bunu kanıtlamak için uğraş verir. Oktay’ın babası Yurdal Sargun’la birlikte çalıştığını söyleyen Savaş, Meryem’in ona daha fazla inanamamasına çaba sarf eder.

Meryem ise artık Oktay’ın davranışlarının sorgulamaya başlamıştır. Her adımını takip eder ve Oktay ile bir kez daha karşı karşıya gelirler. Meryem, sevgilisi Oktay’a inanmamaya başlar. Oktay’a inanacının kalmadığını itiraf eden Meryem’in kimseye güveni kalmaz. Bu yolda tek yoldaşı kendisi gibi yaşanan kazada en büyük yarayı alan Savaş’tır.

İntikam ve iyilik arasında gidip gelen Savaş ise son hamlesini yapar. Polis sorgusunda uzun zamandır peşinde olduğu bir durumu açıklar. Oktay ile düşman olan Savaş, tüm okları ona çevirecek bilgiyi itiraf eder.

Meryem 7. Bölüm Fragmanı yayında! 

Meryem, kaza ile ilgili gerçeği itiraf edecek mi?

MERYEM VİDEOLARI