X
X

Meryem 7. Bölümde Savaş tüm gerçekleri öğrenebilecek mi? Meryem 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

13.09.2017 Çarşamba 10:20 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 13 Eylül 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde ortaya çıkan gizli dosya gerçekleri de ortaya çıkaracak mı? Oktay’a olan inancını kaybeden Meryem, Savaş’a tüm olanları anlatacak mı? Güçlü ile Burcu’nun peşine düştüğü kanıtlar, kazanın tüm detaylarını gün yüzüne çıkarabilecek mi?

Meryem, kendisi gibi kazadan sadece Savaş’ın büyük kayıpları olduğunu düşünür. Evlenmeyi planladığı Sevinç ve bebeğini kaybeden Savaş, öfkesinden bir şey kaybetmese de Meryem’in suçlu olmadığını düşünmeye başlar. Meryem’in de kalbinin yaralı olduğunu gören Savaş, onun Oktay’ı koruduğuna emin olur. Meryem’in, Oktay’ı neden koruduğunu merak eden Savaş, bu kez beklenmedik sorularla karşısına çıkacaktır.

Meryem’i takip eden Savaş, onun Derin ile buluştuğunu görür. Derin ile nasıl bir ilişkileri olduğunu merak eder. Güçlü ise kaldırılmış gizli dosyaların tekrar incelenmesini ister. Burcu’nun bir şeyleri atlayabileceğini düşünen Güçlü, kanıtların tekrar değerlendirilmesine sebep olur.

Gizli dosyaların ortaya çıkması, Meryem ile Oktay arasında yeni bir hesaplaşmaya sahne olur. Meryem, artık Oktay’a güvenmediğini ve aralarındaki her şeyin bittiğini itiraf eder. Duydukları karşısında büyük bir şok yaşayan Oktay için asıl sürpriz; Meryem’in kazaya dair her şeyi Savaş’a anlatacak olmasıdır.

MERYEM VİDEOLARI