X
X

Meryem 8. Bölümde Meryem ile Savaş arasında neler oluyor? Meryem 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

20.09.2017 Çarşamba 10:18 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 20 Eylül 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde Meryem, Oktay ve Derin’in buluşmasında silah patlar ve Oktay yaralanır. Derin’in hapse girmesini engellemek için Savaş, yeni bir karar vermek zorunda kalacaktır. Meryem’in davasından vazgeçirmek için Oktay yeni bir plan yapar!

Savaş’ın yaptığı gizli plan sonucu Meryem, Oktay ve Derin’in karşısına çıkar. Meryem tüm gerçekleri açıklayacağını ve kendisi gibi bu kazadan en büyük gönül yarasını alan Savaş’a her şeyi söyleyeceğini dile getirir. Oktay ve Derin, paniğe kapılır ve silah çekilir. Oktay’ın vurulduğu olay sonucu, Derin hedef haline gelir.

Polisler tarafından götürülen Derin’in çıkması, artık Oktay’ın elindedir. Oktay, bunu yeni bir oyuna dönüştürür ve Savaş’a karşı güçlenen elini kullanmaktan çekinmeyecektir. Savaş’ı tehdit eden Oktay, Meryem’den uzaklaşmasını ve davasından vazgeçmesini teklif eder. Savaş, artık bir karar almak zorundadır. Babası Yurdal Sargun ve Derin’i kurtarmak isterken, Meryem’in daha fazla acı çekmesine göz yummak istemez.

Meryem ise artık tüm olanlardan dolayı yorulmuştur. Oktay ile ilişkisini bitirmiş, kimseye güveni kalmamıştır. İstanbul’u terk etmek isteyen Meryem’i durdurmaya çalışan kişi ise onu en iyi anlayan ve korumaya çalışan Savaş olacaktır.

Meryem 9. Bölüm Fragmanı yayında!

Meryem, Savaş ile yüzleşme fırsatı yakalıyor; gizli gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkıyor!

MERYEM VİDEOLARI