X
X

Meryem 9. Bölümde Burcu ile Güçlü ölecek mi? Meryem 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

27.09.2017 Çarşamba 10:00 (Güncellendi: 09.03.2018 - 17:32)

Meryem’in 27 Eylül 2017 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde komiser Burcu, sokak ortasında saldırıya uğrar. Yardıma koşan ise Burcu’ya aşık olan Güçlü oluyor. Güçlü, saldırganın peşinde koşarak onu yakalamaya çalışır. İkili arasındaki mücadele hiç beklenmedik şekilde sonuçlanır. Saldırgan silahını çıkarır ve Güçlü’yü vurur. Güçlü ile Burcu, verdikleri yaşam mücadelesini kazanabilecekler mi? Burcu ile Güçlü, kimin saldırısına uğradı? Meryem ile Savaş, arasındaki yakınlaşma giderek artacak mı?

Beliz, Oktay ile Meryem’in konuşmalarına hastanedeyken tanık olmuştu. Oktay, Meryem’e hala aşık olduğunu ve peşini bırakmayacağını dile getirmişti. Meryem’in bu ilişkiye devam etmek istememesine karşı onu zorlamaya çalışmıştı. Beliz duydukları karşısında büyük bir üzüntü duymuş, Meryem’i bu ilişkinin dışında bırakabilmek için plan yapmıştı. Oktay’ın annesinin yardımıyla, Oktay’a tuzak kurmuş ve gece birliktelerken Meryem’in baskınına uğramışlardı.

Meryem, gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar. Oktay’a karşı azalan güveni iyice biten Meryem, kendisini kandırmasını kabullenemez. Meryem'in çektiği acı, Oktay’ın yüzünde tokat olarak patlar. Meryem, Sevinç ve bebeğinin ölümüyle sonuçlanan kazada artık Savaş’ın daha fazla acı çekmesini istemez. Gerçekleri açıklamak için Meryem ile Savaş bir araya gelirler. Meryem, masumların daha fazla zarar görmesini istemediğini belirtir. Savaş’ın da masum olduğunu ve kazanın arkasında yatan gerçeklerin farklı olduğunu ima eder.

Öte yandan Burcu ile Güçlü, kazanın ayrıntılarını bulmaya devam ederler. Buldukları kanıtlar, kaza gecesi olanları aydınlatmaya başlar. İkilinin kaza gecesine dair kanıtları araması, birilerini rahatsız eder. Gece yarısı Burcu, sokak ortasında öldüresiye dövülür. Güçlü, yardımına koşsa da silah patlar ve Güçlü, ölümün soğuk nefesini hissetmeye başlar.

Meryem 10. Bölüm Fragmanı yayında!

Oktay köşeye sıkışıyor! Meryem'in babasının hayatı, söyleyecekleri yüzünden tehlikeye mi giriyor?

MERYEM VİDEOLARI