X
X

Muhteşem İkili'nin 11. Bölümünde Barca, Profesörün elinden kurtulmaya çalışıyor!

29.01.2019 Salı 09:35 (Güncellendi: 18.02.2019 - 10:39)

Muhteşem İkili'nin 5 Şubat Salı akşamı yayınlanan 11. bölümünde Barca kendi imkanlarıyla Profesörün elinden kurtulmaya çalışıyor. Meslekten istifa etmeyi düşünen MKC, ortağının zor durumdaki halini görmezden gelmiyor ve onu kurtarmanın yollarını arıyor! Profesör ise, peşindeki kişiye ulaşmak için Ahsen'i kullanmaya çalışıyor!

Barca, kaçış planları yapıyor!

Profesör, kendisine ilk kez bu kadar yaklaşan bir emniyet elemanıyla karşılaşıyor. Barca, tutuğunu koparan karakteriyle neye bulaştığını bilmeden cesurca hareket ediyor ve Profesörün yasa dışı işlerine çomak sokuyor; fakat, ona yakalanmaktan da kurtulamıyor. Profesörün yakaladıklarını tuttuğu hücreye tıkılıyor. Bu hücrelerden daha kurtulan olmamıştır. 7-24 korunan hücrelerde tutulanlar hayatlarının büyük bölümünü burada geçirmektedir. Barca ise, bu yüksek güvenlikli hücreden kurtulmanın planlarını yapmaya başlar. Eline geçirdiği fırsatı iyi değerlendirir. Kaçmasına ramak kala fark edilir.

MKC, ortağını kurtarmak için harekete geçiyor!

MKC, eski eşi Yağmur'la tekrar evlenme hayalleri kurduğu sırada Barca ile ilgili gelen telefon yüzünden verdiği tüm kararları askıya alır. Buna, teşkilattan istifa da dahil... Büyük bir suç organizasyonunun içine daldığını öğrendiği Barca'dan bir iz olmaması onu telaşlandırmaktadır. Sağlığının kötüye gitmesi hareketlerini sınırlandırsa da, canını dişine takıp ortağından haber alabilecek tüm ihbarı değerlendirir. Yasaları çiğnememeye özen gösteren MKC, Barca'nın bulunabilmesi için hukuku göz ardı etmeye bile kararlıdır. Fakat, Profesör o kadar iyi organize olmuştur ki, MKC'nin tüm hamlelerini çürütmeyi başarır.

Profesör, Ahsen'i eline geçiriyor!

Ahsen, ne kadar Barca'dan intikam almak istese de teşkilata bağlılığı güçlü bir polistir. Herkesin Ela diye tanıdığı Ahsen, Profesörün hedefine bir şekilde girer ve Profesör onun gerçek kimliğini bilmektedir. Onu zayıf bir halka olarak görmektedir. Ulaşmak istediği bilgiye -peşindeki Müsteşarın kimliği- onun sayesinde ulaşacağını düşünmektedir. Ona, Barca'nın hücredeki görüntülerini izleterek korkuyu egemen kılmak ve bu korku ile Müsteşarın kimliği öğrenmek ister. Barca hücrede bile olsa oynanan oyunun farkındadır. Kendisini izlettirdiğini ve konuşturmak için durumunun kötü halini diğer tutsağa gösterdiğini çözer. Konuşmasını engellemek için elinden geleni yapar.

Muhteşem İkili Son Bölüm'de neler oldu?

Profesör, peşindeki üst düzey yetkiliye ulaşabilmek ve ismini öğrenebilmek için Barca'ya işkence yapar. Barca, tüm zorlamalara rağmen konuşmaz. Profesör, zamanının kalmadığını hisseder ve yurt dışına kaçmak için hazırlıklara başlar. Bu sırada eline bir fırsat geçer, Ahsen. Ahsen ile ilgili gizli bilgilere hakimdir. Onun Ela ismini gizlenmek için kulladığını bilmektedir. Bu açığı ona karşı kullanır. Organizasyonun ve kendisinin peşinde olan kişiyi öğrenmek için Ahsen'e şantaj yapan Profesör istediği ismi öğrenir. Barca'ya artık ihtiyacı kalmamıştır ve infaz emrini verir.

Bu sırada MKC, 1 haftadır kayıp olan ortağını bulmak için var gücüyle çalışmaktadır. Fakat, vurulma olayı sonrası omuriliğine yakın giren kurşun çıkartılamadığı için zor anlar yaşar. Kurşun kanını zehirlemeye başlamıştır ve sürekli bayılmasına neden olur. Bu halde bile tüm gücünü son enerjisine kadar kullanır. Yakaladığı tüm delilleri kullanan MKC, Barca'nın tutulduğu yerin adresini bulur. Barca ise, kendi imkanlarıyla hücresinden kurtulmayı başarır; fakat, adamların başındaki kişiye yakalanır...

MUHTEŞEM İKİLİ VİDEOLARI