X
X

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölümde Ferhat ile Aslı, bir araya gelebilecekler mi?

22.01.2018 Pazartesi 09:13 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 22 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ferhat, Azad Dağıstan’dan aldığı mektubu, kızı Ayhan’a götürür. Orada karşılaştığı manzara, büyük bir tehlikede olduğunun resmidir. Ayhan Dağıstan, Ferhat’ın güvenilirliğini test ederken, Ferhat da karşı hamleye hazırlanır.

Siyah Beyaz Aşk son bölümde neler oldu?

Aslı, Ferhat hakkındaki gerçekleri mesaj atmış, mesaj Yeter tarafından yok edilmişti. Ferhat’ın babasının Namık Emirhan olduğunu bilen Aslı, bu gerçeğe göz yummak zorunda kalmıştı. Aslı’yı başına gelen her beladan kurtaran Ferhat, yaşadıkları romantik anlardan sonra eski hoyratlığına geri dönmüştü. Aslı’nın anlam veremediği bu durum, ikili arasındaki duvarların yıkılmadığının göstergesi olur. Dahası Aslı, eski hapis günlerine döner ve Ferhat’ın istediği gibi yaşamına devam etmek zorunda kalır. Ferhat, bu gizemli tavırlarının arkasındaki gerçeği itiraf edemez.

Ferhat’ın hapishanede tanıştığı Azad Dağıstan da Şahin Cigal’ın eski düşmanlarındandır. Şahin Cigal hakkındaki gerçekleri öğrenen Ferhat, zaman kaybetmeden harekete geçmeye çalışır. Zira Aslı’nın en yakın arkadaşı Ebru’nun, Şahin Cigal’ın kızı olduğunu öğrenir. Ebru’da kalan Aslı, bu gerçekleri tesadüf sonucu öğrenir. İpuçlarını birleştiren Aslı, 17 Ağustos 1999 depremindeki gizemi çözer ve büyük bir tehlikenin içinde olduğunu anlar. Savcı Yiğit’ten yardım isteyen Aslı, olay yerine gelen ağabeyi Cem ve Yiğit sayesinde kurtulur. İntikam almak için gözü dönen Ebru’nun tüm yaşamının yalan olduğunu öğrenen Aslı, büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Olay yerine gelen Yiğit, Aslı’yı kurtarmak için Ebru’yu öldürmek zorunda kalır. Bu ölüm başta Yiğit olmak üzere herkesi etkiler. Yiğit, Ebru’yu öldürdüğü için hapse atılır. Yiğit’in başına gelen bu hadise, yeniden ağabeyi Ferhat ile karşı karşıya gelmesine sebep olur. Üstelik Yiğit’in eşi Suna da Ferhat’a sırt çevirir.

Namık Emirhan, İdil ile evlilik hazırlığı yaparken, yaşadıkları villada olaylar eksik olmaz. Yeter’den rahatsız olan İdil, onun evden gönderilmesini sağlar. Yıllardır ailesiyle birlikte yaşayan Yeter, intikam yemini eder. Kolay kolay vazgeçmeye niyeti olmayan Yeter, yeni bir hamle yapmak için kolları sıvar.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI