X
X

Ver Elini Aşk ilk bölümüyle başladı! Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

07.09.2017 Perşembe 09:34 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Metropol insanı Kaan, köylü kızı dadı Ayperi ve dünyalar tatlısı Sue bebeğin eğlenceli hikayelerini işleyecek olan aile komedisi "Ver Elini Aşk" Perşembe saat 20.00'de Kanal D'de başladı!

Kaan, bebeği Sue ile birlikte İstanbul'da yaşamaktadır.

Kaan, Amerika'da eğitim gördükten sonra yanına 9 aylık kızını da alıp İstanbul'a gelip iş yaşamına başlar. Sue, bakıcıların gözetimindeyken, Kaan işine zaman ayırabilmeyi başarır; fakat, Sue karşısına çıkan tüm bakıcıları küçük yaşına rağmen bezdirip, kaçırmayı becerince Kaan için büyük sıkıntı olmaya başlar. İşe gizlice sokup bakımını kendi sağlamaya çalışsa da işin üstesinden gelemez. Ayperi de bu noktada devreye girer.

Ayperi kaderinden kaçamadı!

Ayperi, babasının evi terk etmesinden ve annesinin ölümünden sonra dedesi ile ninesinin yanında Gaziantep'in bir köyünde yaşamaktadır. Dedesi Asım ve Kaan'ın dedesi Emin Ağa arkadaştır. Kıbrıs savaşında aynı birlikte savaşırken Asım, Emin Ağa'nın hayatını kurtarmıştır. Asım'ın, Emin Ağa'dan tek bir isteği vardır: Ayperi'nin, torunu Kaan ile evlenmesi. Bunu duyan Ayperi, tanımadığı birisi ile evlenmeyi istemez ve İstanbul'a kaçar.

Kader, Ayperi ve Kaan'ı aynı şirkette karşılaştırır. Ayperi şirkete temizlikçi olarak girmiştir. Kaan, yine dadısını kaçmasını sağlayan Sue'yu işe getirir. Şirketin deposunda sakladığı Sue'ya bakmaya çalışırken Ayperi tarafından yakalanır. Ayperi, Sue'yu çok sevmiştir. Aralarında bir bağ oluşur. Kaan'da, Ayperi ve kızı Sue arasındaki uyumu gördükten sonra ona dadılık teklifini yapar. Ayperi artık, ağası ve dedesinin evlendirmeye çalıştığı kişinin evine dadı olarak girmiştir.

Ver Elini Aşk 2. Bölüm Fragmanı yayında!

Kaan ve Ayperi, Emin Ağa'nın Antep'e dönmesine kadar karı koca olarak yaşayacaklarına dair birbirlerine söz verdiler! 

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI