X
X

Ver Elini Aşk'ın 2. Bölümünde Ayperi ve Kaan'ın evlilik yalanı ortalığı karıştırıyor! Ver Elini Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

14.09.2017 Perşembe 09:43 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 14 Eylül 2017 Perşembe günü yayınlanan 2. Bölümünde Kaan, dedesi Emin Ağa'nın gazabından kurtulabilmek için Ayperi ile karı koca rolüne giriyor!

Kaan ve Ayperi yalandan da olsa artık evli!

Kaan, 8 aydır İstanbul'da bebeği Sue ile yaşarken annesi, babası ve dedesi onu Amerika'da yaşadığını sanıyorlardı. Kaan'ın, Ayperi ile yolları, aynı işyerinde çalıştıklarında kesişmişti. Emin Ağa ve Asım ise, Kaan ile Ayperi'nin evlenmeleri konusunda anlaşmışlardı. Bu rastlantısal ve zincirleme gelişen olaylar iki insanı birleştiren ironik bir olaya dönüşür. 

Emin Ağa, Kaan'ın İstanbul'da kendisine haber verilmeden yaşadığını öğrendiğinde küplere biner. Mesut'un saflığından yararlanıp olan biteni öğrenir ve soluğu Kaan'ın evinde alır. Evde bir kadın ve çocuk görünce öfkesi daha da artar. Kaan da arkasından eve girer ve Emin Ağa'nın kızgınlığını bertaraf etmek için Ayperi'ye "Karıcığım" diye sarılır. Ayperi de, Emin Ağa da bu beklenmedik olay karşısında şaşkındırlar. Kaan'ın ise, dedesinin hışmından kurtuluşu buna bağlıdır.

Kaan, ailesinin Antep'e dönmesine kadar Ayperi ile bir anlaşma yapar; dedesinin hiddetinden kurtulmak için, evli olduklarının yalanını sürdürmek ister. Ayperi başta kabul etmese de, Kaan'ın olayı Yeşilçam filmlerine döndürmesi ile mecburen bu yalanı kabul eder; çünkü, söz konusu olan Su'dur. Onu çok sevmiştir ve Kaan ile bu yüzden anlaşır.

 Kaan ve Ayperi, dedelerinin birbirlerini evlendirme istedikleri kişiler olduklarından habersiz uydurdukları evlilik yalanı ile bir nebze de olsa dedelerinin hayalini gerçekleştirmiş oldular. Kaan, dedesine söylediği bu yalan ile evlenmek istemediği "Köylü Kızı"yla yalan da olsa "evlenmiş" oldu! Ayperi de köyden kaçarken, reddettiği dedesinin anlaşmasının içine düşmüş oldu. 

Aileler birbirlerini hiç görmediğinden Ayperi'nin, Asım'ın torunu olduğunu bilmiyorladır. Anahtar kişi Asım'dır. Asım olayın içine nasıl karışacak bekleyip göreceğiz; fakat, Kaan'ın kendini kurtarmak için söylediği yalandan evlilik olayı annesi Mine'nin hiç hoşuna gitmemiştir. Emin Ağa'nın evlendirme kararına ilk önce o karşı çıkmıştır. Ayperi'nin ise, hiç yoktan sinirli bir kaynanası olmuştur. 

Emin Ağa, Kaan ile ilgili Amerika yalanının ortaya çıkmasından dolayı öfkelidir; ancak, Su bebeğin varlığı onu yumuşatmıştır. Vaktinin çoğunu torunun çocuğu Sue ile geçirmektedir. 

Peki Emin Ağa, Kaan'ı affedecek mi? Kaan ve Ayperi evlilik oyununu ne kadar sürdürecekler? Mine'nin, Kaan ve Ayperi'ye tavrı ne olacak? Hepsi Perşembe günü yayınlanan ikinci bölümde!..

Ver Elini Aşk Son Bölüm

Ver Elini Aşk 3. Bölüm Fragmanı:

Component Name: AutoContentCreater - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 48309858


Varnish cache server

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI