X
X

Ver Elini Aşk'ın 3. Bölümünde Ayperi, Kaan'ı affetmiyor! Ver Elini Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

21.09.2017 Perşembe 10:00 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 21 Eylül 2017 Perşembe günü yayınlanan 3. Bölümünde Kaan, Ayperi'ye davranışından dolayı bin pişman! Emin Ağa, Kaan ile Ayperi'nin evli olmasından dolayı çok mutlu! Lalin ve Oğuz rastlantısal karşılaşmalarına devam ediyorlar!

Ayperi, Kaan'a çok kızgın!

Ayperi, Kaan'ın kendisini dinlemeden sert sözlerle dadılıktan kovmasından dolayı çok öfkelidir. Zaten, yalanlarla dolu bir hayatın içine sürüklenmekten dolayı huzursuzken, son olay bardağı taşırmıştır. Kaan'ı effetmeyecektir. Kaan ise, tavrından dolayı pişmandır. Mesut'u aracı olarak gönderdiği Ayperi'nin kesin tavrı üzerine canı çok sıkkındır. Sue'nun, Ayperi'ye alışmasından dolayı ilk kez çaresiz hissetmektedir. Dedesine karşı koyduğu sert tavırdan dolayı evden de olan Kaan, kızı Sue ile birlikte hala otelde kalmaktadır. İşe götürmek zorunda kaldığı kızı yüzünden patronu Fulya'ya yakalanmamak için kırk takla atmaktadır. Peki Ayperi, Kaan'ı affetti mi? Sue, dadısı Ayperi'ye kavuştu mu? Kaan, Ayperi'nin tekrar hayatlarına girmesi için ne yaptı?

Emin Ağa çok mutlu!

Emin Ağa, can dostu Asım'ın torununun Ayperi olduğunu öğrendikten sonra çok mutludur; çünkü, can dostuna verdiği söz dolaylı da olsa gerçekleşmiştir. Görev yerine getirilmiş olur; fakat, Emin Ağa'nın kafasını kurcalayan bir şey daha vardır... İki aydır İstanbul'da olan Ayperi, sekiz aylık Sue'nun nasıl annesi olur? O sorunun cevabını da bulduktan sonra, Ayperi ve Kaan'ın evliliklerinin mutluğunu arttırmak için ise, ufak planların içine gireceğinin sinyallerini verir. Emin Ağa, İstanbul'a döndü mü? Kaan ile nasıl bir durumun içine girdi?

Lalin ve Oğuz arasında tuhaf karşılaşmalar devam ediyor!

Lalin, Oğuz'dan ilgilenmeye başladığı andan itibaren enteresan karşılaşmalar içine düşer. İlk karşılaşması, çarpışarak olurken; ikincisinde, balkona tırmanırken kucağına düşer. Üçüncü bölüm fragmanında da üzerine düştüğü Oğuz'un şaşkınlığını görmekteyiz. Kader onları böyle tuhaf karşılaştırmalarla sınamaktadır. Oğuz ise Lalin'in, Kaan'ın kardeşi olmasından dolayı vicdanen biraz rahatsızdır. Lalin'e karşı ilgi duymaktadır; fakat, iş arkadaşının kardeşi olması bakımından ahlaki bakar ve yaşadıklarını Kaan'a anlatmak için zaman kollar. Lalin ve Oğuz'u bu bölümde nasıl bir karşılaşmanın içine düştüler? Oğuz, Kaan'a kardeşi ile ilgili yaşadıklarını anlattı mı?

Ver Elini Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayında!

Kaan ve Ayperi, Emin Ağa'nın tuzağına düşüyor! 

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI