X
X

Ver Elini Aşk'ın 4. Bölümünde, Emin Ağa hafıza kaybı yalanına devam ediyor! Ver Elini Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

28.09.2017 Perşembe 09:52 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 28 Eylül 2017 Perşembe günü yayınlanan 4. Bölümünde Emin Ağa'nın kurduğu plan tıkır tıkır işliyor; Kaan ve Ayperi, düştükleri bu durumdan kurtulmaya çalışıyorlar; Lalin, erkek kılığına giriyor ve Oğuz'u da kendisine alet ediyor; Kiraz'ın bulunması ise, olayları farkı bir yola sokuyor!

Emin Ağa, işleyen planı yüzünden mutlu ve umutlu!

Emin Ağa, bir önceki bölümde İstanbul'daki evleri satışa çıkarma oyunu ile Kaan'ı Antep'e getirmeyi başarır. Kaan ile karşı karşıya kalan Emin Ağa, bildiği saklı gerçeği (Kaan ve Ayperi'nin evli olmadığı) torununun itiraf etmesi üzerine yeni bir oyun kurar... Sanki bu haberi ilk kez duymuş gibi, şoktan fenalık geçirmiş gibi yapar. Kaan çok teleşlanır ve dedesini acilen hastaneye götürür. Emin Ağa'nın fenalaşma oyununa, doktorun teşhisi de (geçici hafıza kaybı) eklenince olaylar rayına oturur. Emin Ağa bu durumu kullanmaya başlar. Dedesinin üzülüp tekrar hastalanmasını istemeyen Kaan, oyunun içine çekilmiş olur. Emin Ağa'nın isteği ise, Kaan'ın gelini Ayperi ve bebek torunu Sue ile birlikte Antep'te yaşamalarıdır. Emin Ağa, Ayperi ve Sue'yu almak için Kaan'ı İstanbul'a getirir. Emin Ağa'nın ciddiyeti Kaan'ı endişelendirir... Yalanlarla kurulan aile, gerçeğe dönüşmeye başlamıştır... Ayperi ve Kaan bu durumdan nasıl kurtulacaklarının hesabını yaparlar. Peki Emin Ağa, Ayperi ve Kaan'ı Antep'e getirmeyi başardı mı? Ayperi ve Kaan, içine düştükleri bu durumdan kurtulabildiler mi?

Lalin erkek kılığında!

Lalin, "30 yaşından önce yapılacaklar listesi"nin 100 maddesini de tamamlamadan içi rahat etmeyecektir! Bu yolda cesaretinin sınırlarını zorlamaya devam ediyor! 29. maddesi olan "Samanlıkta Seyran"da Oğuz ile basılmasına rağmen, tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşar. Sıra 30. maddeye gelir! 30. madde "Pavyonda bir gece"... Oğuz, bunu duyduğunda şok olur. Lalin ise, kararlıdır! Ver Elini Aşk'ın 4. bölüm fragmanında ise, Lalin'i erkek kılığında ve Oğuz'u da işin içine kattığını görmekteyiz. Tahminler ikisinin eğlenceli bir maceranın içine düşeceğini gösteriyor! Lalin ve Oğuz yeni bölümde nasıl bir olayın içine düşüyorlar?

Ayperi, ablası Kiraz'a kavuşuyor!

Ayperi, kocaya kaçan ablası Kiraz'ı bulmak için Antep'i arkasında bırakmıştı. İstanbul'da olduğu süre boyunca hem çalışmış, hem de ablasının aranıyor yazan resimlerini İstanbul'un dört bir köşesine yapıtırmıştı. Çalıştığı iş yerinde bastığı bu aranıyor kağıtları Mesut'un eline geçtikten sonra şans yüzüne gülüyor. Mesut, resimde görünen kadına aşık olmuştur ve o da bu resimdeki kızı aramaktadır. Ayperi'nin ablasının hikayesini öğrendikten sonra yıkılan Mesut, kendini alkole verir ve sarhoş olur. Şansına Kiraz'ın olduğu sahile gider ve onun kucağında sızar. Sabah olunca da Kiraz'ın inadına rağmen, onu Ayperi'nin yanına getirmeyi başarır. Ayperi aylardır aradığı ablası Kiraz'ı karşısında görünce çok mutlu olur. Kiraz ise, aylardır canından, kanından bir parçaya kavuşmanın verdiği özlemle kardeşine kavuşmanın sevincini yaşar. Kiraz bu sevincin yanında başka bir şaşkınlık yaşar... Ayperi'nin olduğu evde Emin Ağa'yı görmenin verdiği şaşkınlıktır bu! Peki Ayperi, Kiraz'ın Antep'e dönmesini sağlayabildi mi? Kiraz bunca zaman neler yaşadı? Uğruna ailesini terk ettiği kişi ile aralarında neler yaşandı?

Ver Elini Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayında!

Emin Ağa'nın ısrarları sonucunda Kaan ve Ayperi nikahlanıyor mu?

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI