X
X

Ver Elini Aşk'ın 5. Bölümünde; Ayperi ve Kaan, imam nikahı kıskacından kurtulmanın peşine düşüyorlar! Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

05.10.2017 Perşembe 09:32 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 5 Ekim 2017 Perşembe günü yayınlanan 5. Bölümünde; imam nikahı derdi ile karşı karşıya kalan Ayperi ve Kaan, evlenmemek için her türlü yolu deniyor! Emin Ağa, onları köşeye sıkıştırmaktan dolayı çok mutludur! Mesut ise, kankasını kurtarabilmek için harekete geçiyor!

Emin Ağa, Kaan'dan daha fırıldak çıktı!

Kaan, söylediği evlilik yalanının girdabında derinlere doğru batarken, Emin Ağa karşısına çıkan fırsatları iyi değerlendiriyor! Hastalık numaralarının işine yaradığını gördükçe torununu köşeye sıkıştırmakta zorluk çekmiyor. Ayperi'nin "Fırıldak" olarak yaftaladığı Kaan'ı solda sıfır bırakacak numaralar sergileyen Emin Ağa, "Fırıldak" armasına yakışır oyunlarını sürdürmeye devam ediyor! Kendisini uyanık biri olarak gören Kaan ise, dedesinin tuzaklarını görmekte körlük yaşıyor! Kurbanlık koyun misali iplerini dedesinin eline vermiş, kaçtığı kaderine doğru ağır ağır gittiğini görememektedir!

Ayperi ve Kaan imam ile karşı karşıya!

Emin Ağa'nın son kozu "İmam Nikahı"dır. Ayperi ve Kaan'ın kendisine oynadıkları oyundan haberdardır ve onları kaçak dövüşmekten alaşağı edecek planını devreye sokar. Emin Ağa, Ayperi ve Kaan'ın Amerika'daki nikahını kabullenemediğini söyler. Örf ve adetlere uygun nikah yapılmadığı sürece de içinin rahat etmeyeceğini bahane ederek eve bir imam getirir. Ayperi ve Kaan, karşılarında imamı ve ciddi Emin Ağa'yı görünce şok olurlar! Kaan'ın, bu büyük sorunu komik bertaraf etme çabaları ise sonuçsuz kalır!

Ayperi ise, ne yapacağını bilmez. Kafesten kurtulmaya çabalayan küçük bir kuş gibi çırpınmaktadır. Kaan'ın yalanı ile girdiği bu durumdan nasıl sıyrılacağını kara kara düşünmektedir! Ablası Kiraz'ı da bulduğundan artık Antep'e geri dönmek istemektedir. Dönmek için ne zaman kesin karar verse, fırıldak Kaan bebeği Sue'nun tatlılığını kullanarak her daim kalmasını sağlıyor!

Hangisi gerçek imam!

Köşeye sıkışan Ayperi ve Kaan, yarım akıl Mesut'un eline düşmüştür. Emin Ağa'nın kararlı tavrı karşısında Mesut, ikisini kurtaracak bir plan yapar. Sahte bir imam ayarlayarak nikahın gerçek bir nikah olmamasını sağlayacaktır. Emin Ağa'da bir imam getirir. Ortada iki tane imam vardır. Nikahı ise, bir tanesi kıyar. Artık Ayperi ve Kaan imam nikahı ile Allah katında evlenmiştir! Peki nikahı kıyan imam sahte mi, gerçek mi? Ayperi ve Kaan gerçekten nikahlandı mı?

Peki Ayperi ve Kaan, Emin Ağa'nın son planından kurtulmanın yolunu bulabildi mi? Ayperi, Kiraz'ı da alıp Antep'e dönebildi mi? Lalin ve Oğuz yeni maceralar yaşadı mı? Mine ve Fedai borçları yüzünden belalılarından kurtulabildikler mi? Selo, prensesi Simten ile neler yaşadı? 

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında!

Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi?

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI