X
X

Ver Elini Aşk'ın 6. Bölümünde; Kaan, Ayperi'nin boşanma isteğini kabul etmiyor! Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

12.10.2017 Perşembe 09:58 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 12 Ekim 2017 Perşembe günü yayınlanan 6. Bölümünde; Kaan, Ayperi ile olan evlilik durumunu devam ettirmek istiyor! Ayperi ise, bir an önce boşanıp, Kiraz'ı da alıp Antep'e dönmek istiyor! Lalin, Mesut ve Oğuz ise, Kaan'ın içine düştüğü zimmet olayında yanındalar!

Kaan boşanmamakta inat ediyor!

Geçtiğimiz bölümde, Mesut'un saflığının sonucu Ayperi ve Kaan'ın gerçek imam tarafından nikahları kıyıldı! Olayın baş aktörü Mesut yaptığı bu hatayı da gaf yaparak Ayperi ve Kaan'a söyledi. Ayperi ve Kaan başta olmak üzere haberi duyanlar şok geçirdi. Ayperi'nin korkusu ise, gerçek oldu! Başından beri sahte evlilik planına itiraz eden Ayperi, kıyılan bu nikahla Kaan'ın karısı oldu. Kaan'dan, tek isteği vardır; o da, kendisini biran önce boşamasıdır! Kaan, zimmet olayından çektiği sıkıntı üzerine, bencilce gördüğü Ayperi'nin isteğini kabul etmez. İnat ederek Ayperi'ye kendisini boşamayacağını söyler. Ayperi ve odadakiler Kaan'ın bu çıkışı üzerine şaşırırlar.

Kaan'ın başı zimmet olayından dolayı dertte!

Fulya, Kaan'ın şirket hesabını kullanarak, 500.000  Dolar gibi bir parayı zimmetine geçirir. Kaan ise, şirket hesaplarının şifrelerinin değiştirildiğini öğrenince Lalin'den yardım alır. Lalin, şifreleri kırıp muhasebe kayıtlarına ulaşır. Oğuz'un incelediği kayıtlarda Kaan'ın başına büyük dert açacak olan durumu görür. Lalin ve Oğuz olayı Kaan'a anlatır. Kaan yıkılır. Ödeyemeyeceği bir meblağdır bu... Bu durumdan nasıl kurtulacağının hesaplarını yapar. Bu yolda Mesut ve Oğuz'un rolü büyüktür. Olay polise intikal etmeden önce bir çözüm bulmaları gerekir. Fulya kilit noktadır.

Sue bebeğin konuşması kara bulutları dağıttı!

Kaan, Mesut'tan duyduğu gerçek evlilik ve Lalin ile Oğuz'dan duyduğu zimmet olayından sonra yıkılır. Evlilik olayının içine, hapise girme durumu da eklenince Kaan için zor saatler başlamış olur. Kara kara düşünmeye başladığı sırada Sue Bebeğin ağzından dökülen "Baba" kelimesi, olumsuzluklara şimdilik bir virgül atar. Kaan, Sue'nun "Baba" demesini duyduktan sonra bu anı zorluklar karşısında daha dirençli duracağını gösteren bir işaret olarak görür. O "Baba" kelimesi savaşı için bir kalkan olur.

Kaan'ın, Ayperi'ye olan duyguları olumlu yönde değişiyor!

Kaan, bekarlığın kendisine verdiği özgürlüğü uzun süre kullanmak için evlilik düşünmüyordu. Bu yüzden dedesi Emin Ağa'nın kendisini evlendirmesine şiddetle karşı çıkmıştı. Fakat Ayperi'nin, hayatına giren kadınlara benzemeyen düzgün karakteri onu çok etkiler. Sue Bebek ile olan anaç ilşkisi de olumlu durumdur. Hayranlık duyumsadığı Ayperi'ye bakış açısı ise, giderek sevgiye dönüşmeye başlar. Belki de bu sevgi içten içte bir aşkın ilk adımlarıdır. 

Peki Kaan, Ayperi ile olan evliliğini neden sonlandırmıyor? Ona gerçekten aşık mı oldu? Yoksa, zor zamanların başlangıcında Sue bebek ile ilgilenecek dadının gitmesini engellemek mi? Zimmet olayı nasıl çözümlenecek? Devreye polis girmeden sorun çözülecek mi? 

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında!

Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor?

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI