X
X

Ver Elini Aşk'ın 7. Bölümünde; Kaan, Ayperi'ye aşık mı oluyor? Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

19.10.2017 Perşembe 09:44 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 19 Ekim 2017 Perşembe günü yayınlanan 7. Bölümünde; Ayperi'nin onurlu, gururlu duruşundan etkilenen Kaan, sevda yoluna giriyor gibi... Emin Ağa, durumun farkındadır ve düğün zamanını ayarlamak için kolları sıvıyor... Lalin ve Oğuz arasındaki buzlar 100. Madde sayesinde eriyor...

Aşk gemisi harekete geçti!

Kaan'ı, Ayperi'nin olumlu duruşu ve kızı Sue ile olan yakınlığı onu çok etkiler. Ayperi'nin gerçek annesi gibi Sue ile ilgilenmesi onu mutlu eder. Gözü arkada kalmayacağını bilir. Zimmet olayından dolayı hapse bile düşse Sue'nun geleceğini doğru ele emanet ettiğini bilir. Yavaş yavaş Ayperi'den duygusal olarak etkilenmeye başalar. Bakışlarında da, davranışlarında da bu durumu açık eder. Bu durumu Mesut, Lalin ve Oğuz'da hissetmektedir. Ayperi bir şeyler sezse de, fırıldak yanından dolayı ona çok güvenmez. İyi bir baba olabilir; fakat, iyi bir koca olması için hal ve hareketleri Ayperi'ye yetmemektedir... Kaan'dan yapmamasını istedikleri bunu göstermektedir. Kaan'ı namuslu bir kadın ile bile kendisinin evlendireceğini söylemesi, Ayperi'nin şüphelerinin olduğuna bir göstergedir... Onlar için "Aşk Gemisi" yola çıktı. Bu gemiye binmek için gerekli biletler ise, gönüllerinde yatıyor!

Zimmet olayı ne oldu?

Fulya, kıskançlık krizi ile uygulamaya soktuğu planla Kaan'ı köşeye sıkıştırdı! Kaan yana, yakıla 500 Bin Dolar bulmanın ve Fulya'nın olayını ortaya çıkarmanın peşine düştü! Bu uğurda çok sevdiği motosikletini sattı. Mesut ve Oğuz'da boş durmayıp, Kaan'ın zor gününde yanında oldular; ancak, 500 Bin Dolar bir anda bulunabilecek bir meblağ değil... Bu yüzden toplayabildikleri parayı borsa oynayarak yükseltmek istediler. Başarmaya az kala oynadıkları hisseler taban yapınca ellerindeki paradan da oldular. Kaan'ın imdadına Ayperi yetişti. Hapis yatmasına sayılı dakikalar kala parayı bulmayı başardı. İmam nikahından sözünü aldığı mehrin bir bölümünü Emin Ağa'dan alarak şirkete yetiştirmeyi başardı! Peki Kaan, parayı şirket hesaplarına geçirebildi mi? Şirketin kurul toplantısı sırasında neler yaşandı? Fulya kıskançlık intikamını almayı başardı mı?

100. Maddede ne yazıyor?

"30 yaşından önce yapılacaklar listesi" Lalin için büyük bir anlam ihtiva ediyor! Tüm maddeleri inatla bitirmek istemesi ise, Oğuz'u biraz sinirlendiriyor; çünkü, Lalin'in nasıl bir sorunun içine düşeceğini bilmemek onu rahatsız ediyor. Açık açık söylemese de Lalin'den hoşlanmış ve ne kadar "Davar-Men" olsa da zarar görme korkusu ile saçma tavırlar içine girmiştir. Lalin için 100. Madde çok önemlidir. Oğuz sonunda o maddeyi okuyor. Maddede yazanın şoku ile Lalin'e farklı davranmaya başlıyor. Bu akşam yayınlanacak bölümde 100. Maddeyi öğrenebilecek miyiz? Merakla bekliyor olacağız!...

Emin Ağa, Ayperi ve Kaan için düşündüğü Antep'teki düğün olayını nasıl çözecek? Kaan, Ayperi'ye olan duygularının anlamını çözebilecek mi? Ayperi, Kaan'dan ayrı durmayı başarabilecek mi? Mesut, Kiraz'ın para ile olan derdini öğrenecek mi? Zimmet olayı çözüme kavuştu mu? 

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında!

Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi?

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI