X
X

Ver Elini Aşk'ın 8. Bölümünde, Ayperi'nin kız isteme merasimindeki tepkisi merak ediliyor! Ver Elini Aşk 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

26.10.2017 Perşembe 09:43 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 26 Ekim 2017 Perşembe günü yayınlanan 8. Bölümünde; Emin Ağa, Asım Dededen Ayperi'yi istiyor! Ayperi'nin cevabı ise, merak ediliyor! Ayperi ve Kaan, dedelerine oyun mu oynuyorlar?

Kaan, Ayperi'yi İstanbul'a geri getirebilecek mi?

Ayperi, Mine'nin işgüzarlığı sayesinde dedelerinin kendilerine oynadığı oyunu öğreniyor! Bu durumu gururuna yediremiyor ve Antep'e köyüne dönüyor! Kaan ise, Lalin'den öğrendiği bu haber üzerine Ayperi'yi kararından vazgeçirmek için Antep'e gidiyor! İnadında haklı olan Ayperi, Kaan'ın tüm şirinliklerine rağmen Nuh diyor, peygamber demiyor! Ayperi düştüğü bu durumdan dolayı çok üzgündür. Kaan da onun üzüntüsüne ortaktır. Bu süre zarfında köyde güzel zamanlar geçirirler. Ayperi, Kaan'ın varlığından dolayı biraz olsun üzüntüsünü atlatmayı başarır. Sue Bebek de burnunda tütüyordur. Kaan, İstanbul'da kendisine olan muhtaçlıklarının ve onun varlığının eksikliği duyduklarını hissettirir. Ayperi, dönmek ve dönmemek ikileminde kalır. Kaan, Ayperi'yi geri döndürmeyi başarabilecek mi? Ayperi, İstanbul'a dönmek için bir şart sunacak mı?

Antep'te kız isteme telaşı!

Emin Ağa, oyununun ortaya çıkmasından sonra işi resmiyete dökmek için Ayperi'yi, Asım'dan istemek için harekete geçer. Tüm aileyi toplayıp Antep'teki köye gelir. Ayperi ve Kaan, hızlı gelişen bu olaydan dolayı şaşkındırlar! Dedeler ellerini çabuk tutmak isterler; çünkü, Ayperi ve Kaan birbirlerinden etkilenme emareleri göstermektedirler. Bu hislerin kaybolma ihtimalinden önce işin neticelenmesi gerekmektedir. Kız isteme merasimi başlar. Her şey sorunsuz devam eder. Emin Ağa, Asım Dededen torunu Ayperi'yi ister. Asım Dede, Ayperi'ye kabul edip etmediğini sorar. Artık son söz Ayperi'dedir! Herkes Ayperi'nin vereceği yanıta odaklanır. Ayperi nasıl bir cevap verecek? Dedeler istedikleri yanıtı alabilecekler mi? Ayperi ve Kaan'ın, dedelerine bir oyunları var mı?

Ver Elini Aşk Son Bölüm

Havada aşk kokusu var!

Kaan, Ayperi'nin peşinden Antep'e gittikten sonra güzel anlar yaşar. Ona duyduğu hisler, önceden duymadığı hislerdir! Ayperi de, Kaan'a karşı güzel duygular beslemektedir. Sadece fırıldak yapısından dolayı ona fazla güvenmiyordur. Köyde geçirdikleri zaman ise, birbirlerini daha da yakınlaştırır. Sorunları geride bırakıp kendilerine ayırdıkları bu anlar ise, onlar için romantik anlardır.

Lalin ve Oğuz cephesinde ise, "Aşk" kelimesi dillendirilmeye başlandı! Lalin ne kadar cesaretli olsa da , Oğuz tutukluluğunda devam eder. Lalin, onun bu davranışlarını sabırla karşılar. Oğuz da, Lalin'in hızlı yaşamına, ayak uydurmaya çalışır. 

Kız isteme merasiminde neler yaşanacak? Ayperi ve Kaan kendileri için çaldıkları zaman parçasında neler yaşayacaklar? Lalin ve Oğuz aşk yolunda neler yaşayacak? Herkesi şok edecek bir sürpriz yaşanacak mı? 

Ver Elini Aşk 9. Bölüm Fragmanı yayında!

Ayperi, patronu Kaan Bey'in yanında çalışmaya devam ediyor! 

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI