X
X

Ver Elini Aşk'ın neşesi Sue Bebek!

30.08.2017 Çarşamba 14:00 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Kanal D ekranında çok yakında seyircisi ile buluşacak olan “Ver Elini Aşk” dizisinin şimdiden en çok konuşulan oyuncusu Sue Bebek oldu...

Başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci ve Köksal Engür’ün yer aldığı yapımcılığını Salacak Yapım’ın, yönetmenliğini  Bora Onur’un üstlendiği Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in senaryosunu yazdığı içi aşk dolu yeni aile komedisi “Ver Elini Aşk” Perşembe günü Kanal D ekranında seyircisi ile buluşacak.

Başrol oyuncuları Ali İl ve Sevda Erginci set aralarında bebekle ilgileniyor.


Sevimliliğiyle tüm ilgiyi üzerine toplayan “Sue Bebek”i başrol oyuncuları Ali İl ve Sevda Erginci bir an olsun yalnız bırakmıyor. Set arasında mamasını yediren, oyun oynatan oyuncular son olarak bebeğe banyo yaptırdı.

Yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden doğan kızıyla İstanbul’da yaşayan son derece çapkın ve sorumsuz bir metropol insanı olan Kaan ile ablasını bulmak için köyden İstanbul’a gelen, dediğim dedik Antepli bir köylü kızı olan Ayperi’nin yollarının kesişerek “Su Bebek”e dadılık yapmaya başlamasını konu alan “Ver Elini Aşk” Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D’de !

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI