X
X

Adı Efsane'nin 26. Bölümünde; Fiko, Sibel'e geri mi dönecek? Adı Efsane 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

08.08.2017 Salı 09:47 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 8 Ağustos 2017 Salı akşamı yayınlanan 26. Bölümünde; Hakan ve tayfasının kutlama yaptıkları yerde sahneye çıkan Sibel yüzünden ortalık karışıyor! Reyhan, Sinan ile geçmişin hesabını yapıyor! Hakan, duygularında kararlı olduğunu Naz'a açıklıyor! Adı Efsane'nin 26. bölümünde neler oldu?

Hakan duygularında kararlı!

Naz'ı öptükten sonra hata yaptığını düşünen Hakan bu durumu onunla paylaşmıştı. Naz ise, Hakan'ın öpücük sonrası olumsuz açıklarından dolayı fazlaca üzülmüş ve mahalleden taşınmaya kadar varan düşüncelerin içine girmişti. Hakan'ın tutarsız tavırlarından dolayı ne yapacağını bilemez hale gelmiştir. Hakan ise, Naz ile ilgili geç verdiği aşk kararından dolayı sıkıntılı bir durumun içine girer. Naz'a ne kadar dil dökse de ona hislerini inandırmakta başarılı olamaz. Peki Naz, Hakan'ın kendisine açılmasına nasıl tepki verecek? Hakan, Naz'a düşüncelerini anlatmakta başarılı olabilecek mi?

Fiko, Çiler'in önünde Sibel'e olan duygularını açık mı etti?

Fiko'yu, Çiler ile görmeye dayanamayan Sibel, eski aşkına bunu hissettirir... Fiko ise, Çiler ile mutlu olduğunu ve onu seçtiğini gösterircesine mahallede el ele görünmekten sıkıntı duymamaktadır. Sibel, Ozan'ın kendisine olan yakınlığının farkındadır. Bu sebeple Fiko'nun kıskanacağını düşünerek onunla zaman geçirir. Kutlama gecesine kadar ortadaki sıkıntı sislerin ardındaki bir gemi gibidir. Takıma seçilen gençlerin kutlama yaptığı yerde Sibel sahne alıyordur. Çiler'in de olduğu gecede iki eski aşk geçmişi hatırlatan şarkının eşliğinde gözleri birbirlerine kenetlenir. Gerçekleri gizleyen sisler dağılmaya başlamıştır. Masadaki herkes durumun farkındadır. Fiko, Sibel'i klendi çıkarları doğrultusunda kullandığını düşündüğü Ozan'ın yakasına yapışarak onu uyarır. Fiko'nun bu içten uyarısına şahit olan Çiler gördükleri karşısında çok şaşırır. Fiko'nun, Sibel'e olan aşkı alevlenmeye mi başladı? Ozan, Sibel'i özellikle mi o yerde sahneye çıkarttı? Fiko'nun halini gören Çiler ilişkileri ile ilgili nasıl bir karar verecek? Sibel'in o mekanda çıkması Ozan'ın kirli planı mı?

 Reyhan geçmişi hatıralardan silmek mi istiyor?

Yıllar sonra karşılaşan iki aşık, zamanın alay eden rastlantısından sonra eski düşüncelerin içinde boğulmaya başlamıştır. Artık yeni hayatları olduğunu düşünseler de duyguları pek aynı bakmıyordur. Birbirlerini her gördüklerinde birbirlerine karşı tatlı heyecanlarını gözlerinden ve davranışlarından görebilmekteyiz. Reyhan bu durumu değiştirmek ve kafasının daha da karışmaması için sert bir tavır takınır. Sinan ile aralarında -ona olan bütün duygularını gizleyerek- sert bir konuşma geçer. Sinan, Reyhan'ın bu sert çıkışı karşısında ne yapacak? Reyhan gerçekten duygularını yok sayabilecek mi?

Adı Efsane, yeni bölümleri ile Salı akşamları saat 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE VİDEOLARI