X
X

Adı Efsane'nin 28. Bölümünde; Naz'ın, kendi kızı olduğunu öğrenen Sinan ne yaptı? Adı Efsane 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

22.08.2017 Salı 09:53 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 22 Ağustos 2017 Salı akşamı yayınlanan 28. Bölümünde; Reyhan, Almanya'ya dönüş kararı alan Sinan'a gerçeği açıklıyor! Hakan ve Naz arasında aşk güzel bir yola giriyor! Ali, sonunda Mercan'a aşkını haykırıyor!

Reyhan sırrını açıklıyor!

Sinan, Reyhan ve mahalledeki gelişmelerden dolayı (Seyfi ile olan geçmiş hesabı) Almanya'ya dönme kararı alır. Yakın zamanda babasını kaybetmenin verdiği duygusal boşluğu Sinan ile dolduran Naz, bu duyduğu haber sonrasında çok üzülür. Onu üzgün görmeye dayanamayan Hakan, Reyhan'ı zorlayarak Sinan'a ve Naz'a gerçeği açıklamasını ister. Reyhan, Sinan mahalleden ayrılmadan Naz ile olan gerçeği açıklar. Peki, Naz gerçekleri öğrendi mi? Sinan mı, annesi Reyhan mı anlattı gerçeği? Sinan, Naz'ın kızı olduğunu öğrendikten sonra nasıl bir tepki gösterdi?

Hakan ve Naz aşklarının en güzel günlerini yaşıyor!

Hakan'ın çekimserliğini üstünden atmasından sonra Naz ile olan ilişkisi rayında gitmektedir. Yaşadıkları her anı güzel geçirirler. Her defasında birbirlerine daha da bağlanırlar. Hakan, şövalye edasıyla bütün olumsuzlukları mıknatıs gibi üzerine çekerek Naz'ın üzülmesini engellemektedir. 

Fiko, Sibel'e ve Ali'de, Mercan'a önemli itirafta bulunuyorlar!

Fiko, Çiler'le arasını bozmaya çalışan Sibel'in oyunlarını görmektedir. Bunu Sibel'in yüzüne vurur. Çiler'in durduğu yerin ne kadar saf ve temiz olduğunu söyleyerek bir nebze Sibel'in kara tarafını eleştirmektedir. Diğer taraftan Ali ve Mercan arasında beklenmedik bir durum yaşanır. Beklenmedik; çünkü, Ali her defasında dilinin ucuna gelen iki kelimeyi bir türlü birleştiremez. Mercan'ın umudunu kestiği bir anda Ali aşkını ona haykırır. Sibel, Fiko'nun bu sözlerinden sonra kendi yoluna mı baktı? Yoksa, Fiko'yu elde etme oyunlarına devam mı etti? Mercan, Ali'den duyduğu aşk itirafına nasıl bir tepki verdi?

 

ADI EFSANE VİDEOLARI