X
X

Adı Efsane'nin 27. Bölümünde; Sadık, Naz'a olan aşkından dolayı acı çekiyor! Adı Efsane 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

15.08.2017 Salı 10:00 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 15 Ağustos 2017 Salı akşamı yayınlanan 27. Bölümünde; Hakan ve Naz arasındakileri öğrenen Sadık, aşk acısından dolayı doğru kararlar veremiyor! Hakan, Naz'ın babasının Sinan olduğunu öğrenince ikilemde kalıyor! Fiko, ne kadar Sibel'den uzak durmaya çalışsa da Sibel kendisini unutturmamak için elinden geleni yapıyor!

 Sadık, aşkı yüzünden Hakan ile dostluğunu bozacak mı?

Sadık, kendisine yakın davranan Naz'a aşık olmuştur. Ona, hislerini açıklayan mektup bile yazmıştır; fakat, Hakan ve Naz arasında gelişenleri bilmiyordur. Ali ile bir konuşmasında öğrendikleri karşısında yıkılır. Sadık, aşkı ve Hakan arasında kalmıştır. Bu yüzden büyük acı çekmektedir. Aşkını Ali dışında kimse bilmiyordur; fakat, Naz'a yazdığı mektup her şeyi açık edecektir. O mektubun bulunup yok edilmesi gerekmektedir; ama, mektup bir şekilde Kıvanç'ın eline geçer. Hakan, Sadık'ın Naz'a olan duygularını öğrenecek mi? Sadık, Kıvanç'ın mektubun tamamını okumasına nasıl engel olacak? Hakan ve Sadık'ın arası bozulacak mı?

 Reyhan, sakladığı sırrı açıklayacak mı?

Hakan, Reyhan ve Gülsüm'ün, Naz'ın babası hakkındaki konuşması sırasında kahveye girmiştir. Hakan onlardan duyduklarına inanamaz. Sinan, Naz'ın babasıdır ve bu durum büyük bir sır olarak ortada dolaşmaktadır. Naz'ın konuşulanları duymaması için onu kahveden uzak tutar; fakat, bu sır artık onu da içine katmıştır. Hakan, dürüst bir ilişki için birbirlerine söz verdiklerinden dolayı bu sırrı ona anlatıp, anlatmamakta kararsızdır; çünkü, Naz'ın nasıl bir duygusal boşluğa düşeceğini kestiremez. Bu yüzden en doğru karar, Reyhan'ın her şeyi açıklamasıdır. Reyhan, Almanya'ya dönme kararı alan Sinan'a, Naz ile ilgili sırrı anlatacak mı? Naz, Sinan'ın öz babası olduğunu öğrenecek mi?

Sibel, Fiko inadından vazgeçmiyor!

Sibel, Fiko'nun sosyal medyadaki Çiler'li fotoğrafını gördükten sonra deliye döner. Fiko'yu tekrar kazanabilmek için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir. Sibel, Fiko'nun kafasını her çevirdiğinde fotoğrafıyla olsun, haberiyle olsun ya da karşısına bire bir kendisi çıkmasıyla olsun amacına ulaşmaya çalışır. Fiko'nun kafası yavaş yavaş karışmaya başlar. Sibel amacına ulaşabilecek mi? Fiko, Sibel'i tamamıyla unutabilmek için bir şey yapacak mı? 

ADI EFSANE VİDEOLARI