X
X

Adı Efsane'nin final bölümü olan 29. Bölümde neler oldu?

29.08.2017 Salı 10:17 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 28 Ağustos 2017 Salı akşamı yayınlanan final bölümünde; Fiko, Sibel'e evlenme teklif ediyor! Hakan ve tayfası kendileri için önemli olan basket maçına çıkıyor!

Fiko, "Gülüm" diye üstüne toz kondurmadığı Sibel'e evlenme teklifi ediyor!

Çiler'in, Fiko'dan ayrılmasından sonra olaylar hızlı bir şekilde rayına giriyor. Sibel, Ozan yüzünden kendisini yapımcı olarak tanıtan adam tarafından eve götürülmüştür. Fiko, Mercan'dan ve Sibel'in çalıştığı mekandaki bir çalışandan durumu öğrenmiş; Ozan'ın, yakasına yapışarak nerede yemek yediklerini öğrenmişti. Onları arabaya binerken gören Fiko, hemen takibe başlar. Bir ara onları kaybeder. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla, Sibel bir şekilde kurtulmuştur. Fiko, oynadıkları maçın ardından dev bir pankart ile Sibel' evlilik teklifinde bulunur. Sibel ve kızlar çok şaşırır bu olaya. Peki Sibel, Fiko'nun evlilik teklifine nasıl bir cevap verecek? Fiko, Gülüne kavuşacak mı? Sibel, adamın elinden nasıl kurtuldu?

 Naz, gerçek babasının Sinan olduğunu öğrendi!

Reyhan, 17 yıl önce mahalleden ayrıldığında karnında aşık olduğu Sinan'ın çocuğu taşıyordu. Kader onları 17 yıl sonra tekrar birleştirdi. Naz ise, baba bildiği ve Reyhan'ın ölen kocasının acısı taze iken, doğum gününde bir süpriz ile karşılaşır. Seyfi, Sinan ve Reyhan'dan öc almak için saklanan sırrı açık eder. Naz şaşkın şaşkın öğrendiği bilgiyi hazmetmeye çalışır. Hakan, babası Seyfi'nin bu acımasızlığına çok sinirlenir. Peki Naz, öğrendiği bu bilgi sonrasında nasıl bir tepki verecek? Reyhan ve Sinan, ortaya erken çıkan bu sırdan dolayı nasıl bir durumun içine düşecekler? Hakan, babasına nasıl karşılık verecek?

 

 

ADI EFSANE VİDEOLARI