Diziler

Adı Efsane'nin 25. Bölümünde Hakan'ın, Naz'ı öpmesi aşka ilk adımın işareti mi olacak? Adı Efsane 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Adı Efsane’nin 1 Ağustos 2017 Salı akşamı yayınlanan 25. Bölümünde; Hakan, Naz'ı öpüyor; Naz, bu öpücüğü nasıl karşılayacak? Fiko, Sibel'in hislerine karşı ne yapacak? Sinan, Reyhan'ın kızı Naz ile ilgili sırrı öğrendi mi? Adı Efsane'nin 25. bölümünde neler oldu?

Kafa karıştıran öpücük!

Hakan, Naz'ın mahalleye gelmesinden itibaren ona karşı yavaş yavaş yakınlaşmaya başlamıştır. Naz da, Hakan'ın her daim kendisinin sorunlarına kayıtsız kalmamasından dolayı güzel bir arkadaşlıklarının olduğunu düşünmektedir. Baş başa oldukları bir anda Hakan, Naz'ı öper... Hakan da, Naz da bu anlık karara şaşırır. Hakan utancından dolayı özür dileyerek hemen oradan ayrılır. Naz, olayın şokunu yaşamaya devam eder. Hakan'ın, Ali ile arasında aşık olduğunu ima eden bir konuşma geçer. Naz ise, Sibel ve Mercan'a isim vermeden olayı anlatarak kafa karışıklığını gidermeye çalışır. Peki, Hakan öpücüğünün arkasında duracak mı? Naz, Hakan'a karşı nasıl bir tavır alacak? İki genç aşkın yoluna mı girecek?

Adı Efsane 25. Bölüm Fotoğrafları

Sibel'in, Fiko ile ilgili düşünceleri değişti!

Sibel, Hakan ile yaşadığı öpücük krizinden sonra Fiko'dan ayrılmış ve doğru karar verdiğini düşünmüştür; fakat, işler beklemediği bir yola girer. Uzak kaldığı zaman içerisinde Fiko'nun yüreğinin güzelliğini tekrar görür ve yavaş yavaş ona karşı hislerindeki değişime şahit olur. Fiko ise, Çiler ile yeni bir aşkın denizine yelken açmaya başlamıştır. Fiko'nun vurulma olayından sonra işler farklı bir boyuta geçer. Sibel, iyileşme süreci boyunca Fiko'yu yalnız bırakmaz. Fiko, Sibel'in bu yakınlığı karşısında eski duygularına geri dönmeye başladığını hisseder. Geçmişi bir türlü aklından silemeyen Fiko, Sibel'e eski soğukluğunu hissettirir. Fiko "Gülüm" diye peşinden ayrılmadığı Sibel'in duygularına olumlu yanıt verecek mi? Sibel, kendisini affettirip Fiko'suna kavuşacak mı?

Sinan, Naz'ın kendi kızı olduğunu öğrendi mi?

Reyhan, Naz'ı ne kadar Sinan'dan uzak tutmaya çalışsa da yaşadıkları olumsuz olaylar buna bir türlü izin vermez. Naz'ın kendisine kızıp geceyi dışarda geçirmesi ve Reyhan'a haber vermemesi sonucunda Sinan'ın yardımına muhtaç kalır. Sinan, Reyhan'a olan duygularından dolayı bu isteğe kayıtsız kalmaz. Geceyi Reyhan'ın evinde geçirir ve ona destek olur. Sinan, Reyhan'ın başında beklediği sırada ona hediye ettiği romanı görür ve içinde de bir mektup vardır. Sinan, geçtiğimiz bölümün sonunda kapının çalınmasından sonra uyanan Reyhan yüzünden o mektubu okuyamamıştı. Acaba o mektup Naz'ın kendi kızı olduğunu mu yazıyordu? Sinan, hangi gerçeğe ulaştı? Reyhan, nasıl bir durumun içine düşecek?

Adı Efsane Son Bölüm