X
X

Bodrum Masalı 40. Bölümde Faryalı ile Yıldız’ı büyük bir sürpriz bekliyor!

04.06.2017 Pazar 14:54 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

4 Haziran Pazar 2017 akşamı yayınlanan Bodrum Masalı yeni bölümünde Haydar Efe, yıllardır sevdalı olduğu Üzüm’e evlenme teklifi ediyor; herkesi büyük şaşkınlık yaşıyor! Faryalı ise Haydar Efe ile konuştuktan sonra harekete geçmeye karar veriyor!

Bora, arkasından iş çeviren Evren ve Gözde ile yüzleşmek için bir plan yapar. Evren ise Bora’nın her yerde aranan annesinin cenazesinin gizlice kaldırıldığını polise ihbar eder. Her yerde aranan Bora’nın yardımına, Bodrum’a geldiği ilk dakikadan beri düşman bellediği Faryalı koşar. İkili aralarında imzaladıkları ateşkesle birlikte, Evren’e karşı harekete geçerler. Faryalı ve gençler, Bora ve Lal’in polisten saklanmasına yardımcı olur. Zekice uyguladıkları plan neticesinde, Bora ile Evren yüzleşirler. Bora, silahını Evren’e yönlendirir ve her şeyin tek tek hesabını sorma fırsatı yakalar.

Tüm bu olayların yanında Haydar Efe, Üzüm’e olan duygularını resmiyete dökmeye hazırlanır. Evlenme teklifi karşısında Üzüm, büyük bir şaşkınlık yapar. Başta Faryalı ve Yıldız olmak üzere herkesi şaşırtan bu teklif, ikili arasında duygusal dakikalara sebep olur.

Haydar Efe ile dertleşen Faryalı, hayatı ve Yıldız’a olan aşkını yeniden sorgulamaya başlar. Yıldız’a olan sevgisini her fırsatta dile getirmesi gerektiğini düşünen Haydar Efe, bazı duyguları söylemek için geç kalınabileceğini düşünür. Yıldız da senelerdir Faryalı’ya olan duygularını Üzüm’e itiraf eder. Bora ise yaşadığı hareketli günler sonrası Maya ile yeniden bir araya gelir. Maya’ya olan duygularını bir kez daha dile getiren Bora, bir cevap beklemektedir.

Üzüm, Haydar Efe’nin evlenme teklifini kabul etti mi? Faryalı, Yıldız’a duyduğu aşkı taçlandırmak istedi mi? Bora’nın aşk itirafına, Maya ne tepki verdi?

Tüm bu soruların cevabı Bodrum Masalı yeni bölümünde! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI