X
X

Bodrum Masalı son bölümde; Faryalı ile Bora iş birliği yapıyorlar! Bodrum Masalı 40.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

28.05.2017 Pazar 10:56 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

28 Mayıs Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 39. Bölümde Evren’in, Bora’yı polislere ihbar etmesi yeni bir ortaklığa neden oluyor! Faryalı ile Bora, Evren’e karşı birleşirken, herkes plana dahil oluyor! Bodrum Masalı 40.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Gözde, oynadığı hamilelik oyununun ortaya çıkmasıyla Evren ile iş birliği yapmak zorunda kalır. Evren, Bora’nın hapse girmesi durumunda tüm mal varlığının Gözde’ye kalacağının farkındadır. Gözde’yi tehdit eden Evren, onu evliliğe zorlar. Bu sırada her şeyi öğrenen Lal, Evren tarafından kaçırılmıştı. Lal’in, Evren’in adamlarının elinden kurtulup Bora’ya tüm olanları anlatması, aralarındaki yeni savaşın başlangıcı olur.

Bora, annesini kaybettikten sonra Gözde ile Evren’den intikam almak için yemin eder. Annesini gizli bir şekilde toprağa veren Bora’ya en büyük destek, Bodrum’a geldiği andan beri düşmanı olan Faryalı’dan gelir. Faryalı, Yıldız ve çocuklar büyük destek verirlerken, cenazenin kaldırıldığını öğrenen Evren, Bora’yı ihbar eder.

Evren’i tek başına alt edemeyeceğini anlayan Bora, Faryalı ile güçlerini birleştirir. Zekice bir plan tasarlayan ekip, Bora’nın güvende kalmasını sağlarken Evren’i de tuzağa düşürmeye çalışacaklardır. Uzay’ın verdiği fikir, herkesi harekete geçirmeyi başarır.

Evren, Bora’nın yakalanmasını sağlayabilecek mi? Gözde ile Evren’in yeni planı ne olacak? Gençler, Haydar Efe ile iş birliği yapabilecekler mi? Faryalı ile Bora’nın karşı hamlesi ne?

Bodrum Masalı 40.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

BODRUM MASALI VİDEOLARI