X
X

Bodrum Masalı 41. Bölümde Su ile Ateş acı gerçekle yüzleşiyorlar!

11.06.2017 Pazar 10:57 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

11 Haziran Pazar 2017 akşamı yayınlanacak Bodrum Masalı yeni bölümünde Evren’in, Bodrum’dan gönderilmesinin yankıları sürüyor; Ateş ile Su bu gerçekle başa çıkmaya çalışıyorlar. Yıldız ile Maya arasındaki büyük yüzleşme ise gizli kalmış gerçekleri ortaya çıkarıyor!

Bora, kendi arkasından iş çevirdiğini anladığı Gözde ile Evren’i hedef almış; Evren’i bitirmek için harekete geçmişti. Planında en büyük desteği düşman olarak belirlediği Faryalı ve gençlerden almıştı. Faryalı saysesinde Lal ile birlikte Evren’i tuzaklarına düşürmeyi başarmışlardı. Fakat Faryalı, Bora’nın Evren’e zarar verebileceğini düşündüğü için onu engelleme girişiminde bulunmuştu. Bunun üzerine Bora, Evren’in Bodrum’dan gitmesi gerektiğine karar verir.

Evren’in Bodrum’dan gönderilmesi, başta Su ile Ateş’i derin bir acıya boğar. Herkesin babalarından nefret etmesi ve ona karşı yapılan planlar, ikiliyi çaresiz bırakır. Ateş ile dertleşen Faryalı, ondan desteğini esirgemez ve asıl şimdi bir adam olduğunu dile getirir. Öte yandan Su’nun Londra’daki müzik okuluna kabul edilmesi, onun için yeni bir başlangıç olabilecektir. Kelebek’in hiç yanaşmadığı bu fikir, ikilinin birbirlerine olan aşklarının gücünü ortaya çıkarır.

Yıldız ise artık Maya ile yüzleşmenin zamanı geldiğini düşünür. Düşüncelerini sakınmadan dile getiren Yıldız, Maya’nın büyük bir şaşkınlık yaşamasına sebep olur. Yıldız, Maya’nın Faryalı’ya olan duygularından emindir ve bundan oldukça rahatsızdır. Maya ise artık hiçbir şeyi saklamama taraftarıdır ve Faryalı’yı yıllarca beklediğini ve bekleyeceğini itiraf eder.

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI