X
X

Bodrum Masalı karakterlerini tanıyalım!

13.07.2016 Çarşamba 09:53 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

Kanal D'nin 18 Ağustos Perşembe akşamı başlayacak dizisi Bodrum Masalı, güçlü senaryosu ve zengin oyuncu kadrosuyla yeni favoriniz olmaya aday. Gelin hep birlikte, dizinin karakterlerini tanıyalım!

 Faryalı - Timuçin Esen

Kelebek’in ağabeyi. 8 yıl önceki kazadan beri kardeşine babalık da yapıyor. Lisenin ardından çalışmaya başladığı, şimdi patronu olduğu otel için Bodrum’a gelen Evren ve Yıldız, onun canını sıkacak.

 Yıldız - Şevval Sam


Yardımsever ve vicdani değerleri yüksek bir kadın. Çocukları ile arası çok iyi. Karakterindeki falsoları bilse de kocası Evren’i seviyor. Yıllar sonra Bodrum’da o otele dönmek, Yıldız için hayatında ilk kez çalışmak, para kazanmak demek. Üstelik eski sevgilisi Faryalı ile dip dibe…

 Evren - Murat Aygen


Oteller zinciri sahibiyken yanlış yatırımlar nedeniyle neredeyse her şeyini birkaç gün içinde kaybeder. Çevresindeki herkes onu çok çalışkan olarak bilmektedir.

 Ateş - Alperen Duymaz

Adı gibi bir delikanlı, çapkın, kolay sinirlenen, otomobillere meraklı bir yüzücü. Kızlar Ateş’e bayılıyor, o da bunun farkında.

 Gözde - Toprak Sağlam

Evren’in Bodrum’daki metresi olan Gözde'nin bunca yıldır sabırla beklediği, Evren’den tek istediği şey; yeni hayatını onunla kurmak.

 Su - Dilan Çiçek Deniz

Hayat dolu, muzip, eğlenceli ve çok güzel. Erkekler onu çok beğeniyor, onun kalbi ise sadece Cenk için atıyor. Bir keman virtüözü olmak için şimdiden çalışıyor. Bodrum'a geldiği ilk dakikadan itibaren Kelebek'in gönlüne düşen Su, onun bu ilgisine karşılık verip veremeyeceği merak konusu olacak.

 Kelebek - Hilmicem İntepe

Hem muhteşem yüzmesi hem de uçup konup binlerce iş halledebilmesi nedeniyle herkes ona Kelebek der. Asıl adını kimse kullanmaz. Gelecekle ilgili hiç hayali yok, Su’nun aşkını kazanmak hariç.

 Cenk - Bora Cengiz

Su’nun sevgilisi. Su’yu gerçekten çok seviyor, ona karşı hep çok nazik ve düşünceli, her şeyi yapmaya hazır. Fakat yakışıklı, zengin ve ünlü şarkıcı Gül Derin’in oğlu olduğu için kızlar peşinde. 

 Aslı - Ezgi Şenler

Yaşı küçük ama geçim derdi nedeniyle yıllardır günde 24 saat çalışmaya programlı. Dersleri çok iyi ama onun isteği Bodrum’da pansiyon işletip babasını ve İstanbul’daki ablasını rahat ettirmek. 

 Alara - Serel Yereli

Varlıklı bir ailenin kızı. Babasının prensesi. Alara kimi zaman parası, gücü, kimi zaman da sabrı ve aklı ile Ateş’in yanında yer alacak.

 ve tabi ki Bodrum!

Bodrum'un eşsiz güzellikleri karşısında, nefesiniz kesilecek...

BODRUM MASALI VİDEOLARI