X
X

Size bir masal anlatalım mı?

24.06.2016 Cuma 21:30 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe'nin paylaştıkları dizisi “Bodrum Masalı” nın yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme alıyor.

Evren Ergüven pek çok büyük otele sahip, çok varlıklı ve hırslı bir adamdır. Bu hırsına yenik düşerek, yüksek risk taşıyan bir yatırım yapar ve neredeyse bir gecede iflas ederek tüm mal varlığını yitirir. Bu iflas sadece kendisini değil, yürüttüğü hayır işleriyle bilinen karısı Yıldız’ı ve varlıklı yaşama alışmış olan çocukları Ateş ve Su’yu da etkiler.

Ailenin elinde kalan tek mal varlığı, Bodrum’da bulunan ve yarı yarıya ortak oldukları bir mütevazı oteldir artık. Yıldız’ın babası ölürken oteli kızının yanı sıra, zamanında Evren ile birlikte çalışmış ama onun aksine oteli hiç terk etmemiş olan Faryalı’ya bırakmıştır.

Ergüven ailesi, lüks yaşamlarını geride bırakarak, normalde yazları tatile gittikleri Bodrum’a, bu kez hayata yeniden başlamak üzere giderler. Bu değişiklik en çok süper zenginlerin gittiği bir lisede son sınıfta okuyan yüzücü Ateş’i ve aynı lisenin güzel sanatlar kısmında keman bölümünde öğrenci olan Su’yu etkiler. İki genç alıştıkları çevreden uzaklaşmakla kalmaz, aşklarını da kaybettiklerini düşünürler. Ateş ve Su, aşkın paradan üstün olduğunu anlamaları için uzun ve sancılı bir yola çıkarlar. Burada yeni dostluklar da kurarlar.  Faryalı’nın erkek kardeşi Kelebek ve çocukluğundan beri hayat kavgası vermeye alışmış olan Aslı, Bodrum’da tanıştıkları ilk gençlerdir. Zaman zaman çatışsalar da Ateş ve Su mücadelenin ne demek olduğunu Kelebek ve Aslı ile keşfeder. 

Evren, Yıldız ve Faryalı geçmişle yüzleşir, otel mücadelesinde taraf olurlar. Evren’in metresi Gözde ile kısa yoldan yeniden zengin olmak için çevirdiği oyunların karşısına, Yıldız’ın vefalı karakteri ve Faryalı’nın zaaflarından kurtulmak için verdiği mücadele dikilir. 

Bodrum insanları, esnafı, zengini, fakiri ile Ergüven ailesine yeniden hayata tutunma şansı verir... Hayat onları, Bodrum’un hiç bilmedikleri tarafından sınayacaktır. 

Yapım                         : TMC
Yapımcı                     : Erol Avcı 
Yönetmen                  : Mehmet Ada Öztekin  
Senaryo                     : Başar Başaran, Emre Özdür
Proje Tasarımı           : Reaksiyon Film
Uygulayıcı Yapımcı   : Engin Sarıal
Görüntü Yönetmeni  : Sedat Yücel
2.Yönetmen               : Nezaket Coşkun
Sanat Yönetmeni      : Burhan Türk
Müzik                         : Cem Özkan 

Oyuncular                 :  Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Toprak Sağlam (Gözde), Dilan Çiçek Deniz (Su), Hilmicem İntepe (Kelebek), Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)

BODRUM MASALI VİDEOLARI