X
X

Kara Yazı 3. Bölümde Yaren, Mehmet'e nasıl tepki verdi? Kara Yazı 4. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11.04.2017 Salı 10:09 (Güncellendi: 15.05.2017 - 16:17)

Kara Yazı’nın 11 Nisan 2017 Salı 20.00'de yayınlanan 3. Bölümünde Yaren ve Mehmet arasında umulmadık bir gelişme yaşanıyor. Yaren'e yakınlık hisseden Mehmet, genç kızın değişiminden sonra hislerini apaçık belli ediyor ve Yaren'i aniden öpüyor! Yaren ise şaşkınlığın etkisinde bu öpücüğün büyüsüne kapılıyor. Öte yandan Derya'yı öldürmek için cezaevine girme planı kuran Halil, namus uğruna kızını yaptığı planı uygulayabilecek mi? Yaren, babasının bu kara planını öğrenecek mi? Derya’yı cezaevinde bekleyen diğer tehlikeler ne? Mehmet, Derya’nın cezaevinden kurtulması için bir hamle yapacak mı? İşin boyutunun değiştiğini gören Oğuz Karahan nasıl bir plan yapacak?

Kara Yazı'nın son bölümünde neler olacak? Kara Yazı yeni bölümün hemen ardından fragman yayınlandı mı? Kara Yazı yeni bölüm özetinde neler var?

Halil, karar verir ve namusuna leke getirdiğini düşündüğü kızı Derya’yı öldürecektir. Bunun için cezaevinde çalışan bir arkadaşından da yardım ister. Halil, cezaevine ilaçlamaya gidecek olan bir ilaç firmasının elemanı gibi içeriye girecektir. Derya, cezaevinde Halil'i karşısında görünce buruk bir sevinç yaşar. Önce, babasının onu ziyarete geldiğini düşünür; fakat, Halil'in surat ifadesi kafasını karıştırır. Halil, kızı Derya’ya ulaştığında onu öldürecek mi? Yaren, babasının bu kara planından haberdar olacak mı?

Mehmet, Yaren’i odasında yakalar!

Yaren, ne olursa olsun kız kardeşi Derya’yı cezaevinden çıkartacak delilleri aramaktan vazgeçmez! Arkadaşı Sedef‘in kimliği ile Aphra Kozmetik’te işe başlar ve yavaş yavaş binadaki odaları belirler. İlk olarak Mehmet’in odasını gözüne kestirir. Çekmeceleri ve odayı karıştırdığı sırada içeri Mehmet girer. Gecenin bir vakti kendi odasında Yaren’i gören Mehmet çok şaşırır. Bundan sonra olaylar nasıl gelişecek? Yaren, Mehmet’e odasında ne aradığını açıklayabilecek mi?

Mehmet, Yaren'i neden öptü?

3. Bölüm fragmanında Mehmet'in, Yaren'i öptüğünü görüyoruz. Mehmet, Yaren ile yeni tanışmışken böyle beklenmeyen bir hareketi neden yaptı? Yaren'in, bu öpücüğüe tepkisi ne olacak? Mehmet, Yaren'e aşık mı oldu? Yoksa, birisine nispet olsun diye mi öptü? Peki, neden Yaren?

Erdem, Derya’nın çocuğu olduğunu öğrenir!

Erdem, kurduğu tuzağın kendi planı dışında gelişmesinden dolayı, olayın bu boyuta nasıl geldiğini çözmenin derdine düşer. İlk olarak Derya’yı araştırmaya başlar. Kurduğu tuzak sırasında ölen arkadaşının da Derya adında bir sevgilisinin olduğunu öğrenince de bu yolda yoğunlaşır. Derya’nın bir çocuğunun olduğunu da bu esnada öğrenir. Peki, Erdem öğrendiği bu bilgi ile ilgili nasıl bir yol çizecek? 3. Bölüm Fragmanında gördüğümüz üzere, Oğuz Karahan’a çocuk olayından bahsetmesi olayların seyrini nasıl değiştirecek? Karahan Ailesi’ne leke gelmemesini önemseyen Oğuz’un öğrendiği bu bilgi ile kurduğu yeni planı ne?

Kara Yazı 4. Bölüm Fragmanı yayında! 

Yaren'in tavrı, Mehmet'in öpmesinden sonra nasıl olacak? Mehmet, kendini en doğru şekilde ifade edebilecek mi?

KARA YAZI VİDEOLARI