X
X

Kara Yazı Kanal D’de başladı!

28.03.2017 Salı 10:05 (Güncellendi: 15.05.2017 - 16:17)

Başrollerinde Haluk Bilginer, Emre Kınay, Zeynep Çamcı ve Ushan Çakır’ın yer aldığı yeni dizi Kara Yazı Kanal D ekranında izleyicisi ile buluştu.

Sevgisiz babasının fiziksel şiddetine maruz kalarak büyümüş, tek derdi kendi kozmetik şirketini büyütüp babasının takdirini kazanmak olan Mehmet Karahan ile babasının namus takıntısı yüzünden kadınlığı bastırılmış, iki kız kardeşine sahip çıkmaya çalışan ve tek hayali kimya öğretmenliği yapabilmek olan Yaren Uluçınar’ın hikâyesini konu alan Kara Yazı’nın senaryosu Gümüş, Sıla, Karadayı, Kara Para Aşk,  Lale Devri, Yer Gök Aşk, Melekler Korusun gibi rating rekortmeni dizileri kaleme alan ünlü senaristlerin kurucusu olduğu Dark Story’a ait.

Kanal D’den Bir İlk Daha: JUKE BOX KARA YAZI RADYO

Türkiye’nin kanalı Kanal D kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği “ilk”lerle sektörün öncüsü olmaya devam ediyor. Kanal D, bu kez de bir dizinin kendine özel radyosunu hayata geçirerek Türkiye’de bir ilke daha imza atıyor. Bu akşam Kanal D ekranında başlayacak olan Kara Yazı dizisinin radyosu olan “Juke Box Karayazı” da dizinin başrol oyuncuları olan Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı’nın özel seçimleri ile oluşturulan şarkı listeleri dinleyiciler ile buluşuyor. 7/24 yayında olacak olan “Juke Box Karayazı” ya dinleyiciler, radyonom.com üzerinden ve radyonom.com’un mobil uygulamasından ulaşıp ücretsiz olarak dinleyebiliyor.

Kara Yazı Fragmanları:

KARA YAZI VİDEOLARI