X
X

Kara Yazı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

04.04.2017 Salı 10:58 (Güncellendi: 15.05.2017 - 16:17)

Kara Yazı’nın 4 Nisan 2017 Salı günü yayınlanan 2. Bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kara Yazı son bölümde; Yaren, Derya'nın üstüne kalan suçu aydınlatmak için Aphra Kozmetik’te çalışmaya başlıyor! Kanıt peşine düşen Yaren, yakalanacak mı? Halil, silahla Derya'ya zarar mı vermeyi planlıyor? Suçun Derya'nın üzerine kaldığını öğrenen Mehmet, onunla ne konuşuyor? Bu ziyaret, Oğuz Karahan tarafından nasıl karşılanacak? Tüm detaylar bu haberde!

Kara Yazı’nın yeni bölümünde Derya’yı hapisten kurtaracak delillere ulaşmaya çalışan Yaren’in başına neler gelecek?

Yaren Aphra Kozmetik’te işe başlıyor!

Yaren, ilk bölümde delil bulabilmek için sahte bir isim ile Aphra Kozmetik’e makyöz olarak girip, işi eline gözüne bulaştırmıştı. Şansına Mehmet Karahan ile karşılaşmış ve planladığı şirkete girme işi ise hızlıca sonlanmıştı. Yaren, kardeşi Derya’nın kurtulmasını sağlayacak bilgilere ulaşabilecek mi?

Mehmet Karahan, Derya’yı ziyarete gidiyor!

Mehmet, kendi suçu yüzünden içeride başkasının yatmasından dolayı vicdan azabı çekmektedir. İlk bölümde suçunu polise itiraf etse de, babası Oğuz Karahan’ın müdahalesi ve annesinin histerik çıkışı sonucunda geri adım atar. Fakat, vicdan muhakemesi beynini meşgul etmektedir. Karar verir ve Derya’yı hapishanede ziyarete gidecektir. Mehmet ve Derya’nın hapisteki buluşması nasıl sonuçlanacak?

Oğuz Karahan, Yaren’in şirkette çalıştığını öğreniyor mu?

Oğuz, Karahan Ailesi’ne kara bir leke olarak gördüğü suçun üstünü örtmek için elinden gelen her şeyi yapacak. Parasal gücünü, bu işin ortaya çıkmaması için kullanmaktan vazgeçmeyecektir. Oğlu Mehmet’e bu tuzağı kuran Erdem’e ise, başından beri güven duymaktadır. Bu güven, kendisinin yumuşak karnıdır ve tüm planını onunla birlikte yapmaktadır. Peki, Oğuz Karahan tuzağı kuranın Erdem olduğunu anlayacak mı? Erdem, tuzağı kurarken neyi amaçlıyordu?

Halil, silahı hangi amaçla aldı?

Namusuna çok düşkün olan Halil, kızı Derya’nın durumunu öğrendikten sonra geçmiş öfkelerine geri döner. Karısını namus davası yüzünden öldürüp içerde yatmışlığı olan Halil, ikinci kez bu derde mi düşecek? Kızı Derya’yı öldürmeyi mi planlıyor? Yaren, babasının kara düşüncesini öğrenebilecek mi?

Kara Yazı’nın 3. Bölüm Fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Yaren'in, Aphra Kozmetik'te işe başlaması ve Mehmet'e yakın çalışması, istediği delillere ulaşmasını sağlayacak mı? Mehmet, hapishanede ziyarete gittiği Derya ile konuşması nasıl bir sonuç doğuracak? Oğuz Karahan, Derya'yı ziyarete gittiğini öğrendiği Mehmet'e 3. Bölümde nasıl bir yaptırım uygulayacak? Halil, kara düşüncelerini dizginleyebilecek mi? Tüm bu sorulara cevap niteliğinde olacak 3. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak merak konusu. 

 

 

 

 

KARA YAZI VİDEOLARI