X
X

Muhteşem İkili'nin 7. Bölümünde Barca ve MKC, tehlikeli bir dönemece giriyorlar!

13.12.2018 Perşembe 09:29 (Güncellendi: 18.02.2019 - 10:39)

Muhteşem İkili'nin 13 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 7. bölümünde Barca ve MKC'nin, sürekli hakkında konuştukları Ahsen, Ela takma ismi ile Özel Birime katılıyor. Ahsen'in, Barca ve MKC ile geçmiş ile alakalı kötü bir planı vardır. Fişek Ekrem, Barca ve MKC'ye ulaşabilmek için Yüksel Müdürü esir alıyor. Aileler kısmında ise Yağmur, Barca'nın da olduğu bir akşam yemeği organize ediyor.

Ahsen'in planı ne?

Yüksel Müdür, Özel Birime katılan Ahsen'i muhteşem ikilimizle tanıştırır. Fakat Ahsen, yüzünü ve kimliğini değiştirdiğinden dolayı Barca ve MKC onu tanıyamaz. Geçmişte yaşanan bir olay sonrası kayıplara karışan Ahsen şimdi Ela ismi ile hayata devam etmektedir. Barca ve MKC ile geçmişten kalan bir problemi vardır. Aslında hedefinde kolej yıllarındaki Demiray da bulunmaktadır; lakin, Demiray'ın hapse düşmesinden sonra bu defter kapanır. Hedefinde Barca ve MKC kalmıştır artık. Onlar hakkında tüm bilgiler elindedir. Ahsen'in muhteşem ikiliden nefret etmesine neden olana olay ne? Onlar hakkında uygulamak istediği kötü planında ne var? Bu plandan aileler etkilenecek mi?

Barca ve MKC, Yüksel Müdürü kurtarmaya çalışıyor!

Fişek Ekrem, kızının düğününe baskın düzenleyen ve egemenliğindeki mahallesinden kendisini kaçmak zorunda bırakan Barca ve MKC'yi hedefine alır. Onları önünden çekebilmek planlar yapan Ekrem'in ayağına bir fırsat gelir. Yüksel Müdürün irtibat halinde olduğu bir şarkıcı kadın vardır. Yüksel sürekli onu dinlemeye gazinoya gitmektedir. Yeraltına hakim olan Ekrem bu bilgiye ulaşır ve Yüksel Müdürü yakalar. Artık, Barca ve MKC'yi tuzağına çekecek yem hazırdır. Onlara bu bilgiyi ulaştırır ve bir buluşma yeri söyler. Buluşma yerine giden muhteşem ikilimizi kötü bir sürpriz beklemektedir. Barca ve MKC, Yüksel Müdürü kurtarabilecek mi? Yüksel Müdür bu olaydan sağ çıkabilecek mi?

Olaylı akşam yemeği!

Yağmur, karısının ölümünden sonra aile ortamından uzak zamanlar geçiren Barca'yı biraz olsun mutlu edebilmek için bir akşam yemeği organize eder. Bu yemeğe eski eşi MKC ve Nilüfer'i de davet eder. MKC, Barca'ya olan bu yakın ilgi karşısında kıskançlık triplerine girmeye başlar. Kardeşi Nilüfer ile olan yakınlığını hissetmeye başladığından itibaren Barca'yı sürekli uyararak, ondan uzak tutmaya çalışmaktadır. Akşam olup yemek zamanı gelince MKC yavaş yavaş takıntılı haline girmeye başlar. Bütün ilginin Barca'da olmasını kıskanmaya başlayan MKC sert tepkiler vermeye başlar. Özellikle oğlu Kaan ve Barca arasında yaşanan eğlenceli anlar onu daha da sinirlendirir. Peki, gecenin sonu nasıl bitecek? MKC, tüm ilgiyi kendi üzerine çekmeyi başarabilecek mi? Barca ve MKC arasında neler yaşanacak?

Muhteşem İkili'nin son bölümünde neler oldu?

Hapisten çıktıktan sonra kendisini içeri atan hakim ve savcıyı öldüren Fişek Ekrem, kızını evlendirmek için hazırlıklara başlar. Barca ve MKC bu haberi duyar. Ekrem'i düğünde yakalamak için plan yaparlar. Özel Birim'deki polisler düğüne çalgı ekibi olarak sızmayı başarır. Barca ve MKC, düğün salonunun arka tarafında konuşlanırlar. Fişek Ekrem'e polisin operasyon düzenleyeceği haberi gelir. Düğün salonun arka kapısından kaçmaya çalışırken Barca ve MKC uzun namlulu silahlarla ona engel olmaya çalışırlar; fakat, kalabalık olan Ekrem kaçmayı başarır. Fişek Ekrem bu operasyon sonrasında mahalledeki egemenliğini kaybeder.

Muhteşem İkili, merakla beklenen yeni bölümleri ile her perşembe saat 20.00’de Kanal D’de!

Muhteşem İkili yeni bölüm fragmanı, bölümün ardından yayına girdi. MKC ve Barca'nın çaresiz halleri, gelecek bölüme damgasını vuracak. Yüksel Müdür'ü kurtarabilecekler mi?

Muhteşem İkili 8. Bölüm Fragmanı

MUHTEŞEM İKİLİ VİDEOLARI