X
X

Muhteşem İkili'nin 8. Bölümünde Yüksel Müdür ölümle pençeleşiyor!

20.12.2018 Perşembe 09:49 (Güncellendi: 18.02.2019 - 10:39)

Muhteşem İkili'nin 20 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 8. bölümünde Yüksel Müdür, Fişek Ekrem tarafından vuruluyor! Barca ve MKC'nin dostlukları, yaşanan bu son olaydan sonra pekişiyor! Ahsen, MKC'yi ağına düşürmeyi başarıyor!

Yüksel Müdür, yoğun bakımda hayata tutunmaya çalışıyor!

Fişek Ekrem, Yüksel Müdürün sevdiği kadını kullanarak planını başarılı bir şekilde işletiyor. Barca ve MKC'ye ulaşabilmek için Yüksel Müdürü yem olarak kullanan Ekrem sonunda muhteşem ikilimizi ayağına getirmeyi başarıyor. Barca ve MKC, müdürlerini kurtarmak için acele etseler de Yüksel onlara engel olur; çünkü, sevdiği kadın da Ekerm'in elinde rehindir. Fişek Ekrem, acımasızca Yüksel'i ve sevdiği kadını Barca ile MKC'nin gözleri önünde vuruyor. İkisi de ağır yaralı olarak hastaneye yetiştirilip, ameliyata alınıyor. Barca ve MKC, hocaları Köpek Sadri'nin ölümünden sonra Yüksel'in de ölebilecek olmasının verdiği acı ile zor zamanlar yaşıyor. Yüksel Müdür ve sevdiği kadın ölümden kurtulabildi mi? Barca ve MKC, Fişek Ekrem'i yakalayabildi mi? Muhteşem ikilimiz bu zor durumdan sorunsuz çıkabildiler mi?

Barca ve MKC sürtüşmelerini bir kenara bırakıyor!

Acı olaylar ikilimizi daha da yakınlaştırıyor. Demiray ile yaşanan sıkıntılar esnasında polis kolejindeki hocaları Köpek Sadri'nin ölümü ve ölümle savaşan Yüksel Müdürün durumu Barca ve MKC'nin kendileri dışında savaşacak çok şeyleri olduğunu gösterir. Zaman birbirlerine destek zamanıdır. Önceki olaydaki gibi Fişek Ekrem olayında da aileleri tehlike altındadır. Bir an önce Ekrem'in yakalanıp adalete teslim edilmesi gerekmektedir. Tek olarak çalışmayı doğru bulan Barca ve MKC, bu olaydan sonra beraber hareket etmeye başlar. MKC, bu beraberliği Barca'ya elini uzatarak yapar. Karısının ölümü, Köpek Sadri ve Yüksel Müdürün durumu onu travmatik bir çıkmaza sokar. Onu bu çıkmazdan kurtaracak kişi de MKC'dir..

Ahsen, MKC ile ilgili planını devreye sokuyor!

MKC'nin, eski karısı Yağmur'la olan inişli çıkışlı yakınlığı Ahsen'in dikkatini çeker. MKC'yi ağına düşürmek için bu durum onun için biçilmiş kaftandır. MKC'nin ailesinden kopması demek, hayatla olan ilişkisine darbe indirmek demektir. Ahsen, MKC'yi bu duruma düşürmek için içeceğine uyku ilacı atarak planını uygulamaya başlar. MKC, başına geleceklerden habersiz Ahsen (Ela) ile evde yalnız kalır. Sonu kötü bitecek olan olay Yağmur'un kulağına gidecek mi? Ahsen, MKC ile ilgili planında başarıya ulaşabilecek mi?

Muhteşem İkili'nin son bölümünde neler oldu?

Fişek Ekrem, Yüksel Müdürü şarkıcı kadın Banu'nun sayesinde yakalar. Yüksel onun için yurt dışına kaçmak için bir bilettir. Ekrem hazırlıklarını yapar ve kaçmaya hazırlandığı sırada Barca ve MKC'nin başında olduğu Özel Birim onlara ulaşır. Ekrem ile karşı karşıya kalan ekip hayatları tehlikede olan Yüksel ve Banu için fazla bir şey yapamazlar. Ekrem, kaçmak için tek kozları olan Yüksel ve Banu'yu vurur. Ekip onlarla uğraşırken kayıplara karışır. Yüksel ve Banu hastaneye götürülür ve acilen ameliyata alınır. İkisinin de durumu ağırdır.

Barca ve MKC, Ekrem'i bulmak için tüm gayretlerini sarf eder. Bulunduğu köyü öğrenirler ve oraya giderler. Ekrem durumun farkındadır ve içinde çocuklarında olduğu bir okul mininbüsünü rehin alır. Çocuklar yüzünden elleri koları bağlı olan Barca ve MKC'nin başka bir planı vardır.

 

 

MUHTEŞEM İKİLİ VİDEOLARI