X
X

Muhteşem İkili'nin 9. Bölümünde MKC vuruluyor!

27.12.2018 Perşembe 10:05 (Güncellendi: 18.02.2019 - 10:39)

Muhteşem İkili'nin 27 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 9. bölümünde Barca ve MKC efsanesi bitirmek isteyen birisi ilk hedefini belirliyor! MKC'yi savunmasız bir anında vurmayı başarıyor! Yağmur, tehlikeyle yüz yüze kalıyor! Ahsen, Barca'yı da kötü planına katarak yoluna devam ediyor!

MKC'yi kim vuruyor?

Barca ve MKC, Özel Birimde yaptıkları başarılı operasyonlar yüzünden kahraman olarak efsaneleşiyor. Yeni görevlerinde de olayın üzerine kahramanca gidiyorlar. Yeni dosyaları ise, kafes dövüşünü paravan olarak kullanıp ölen boksörlerin organlarını satan bir çete üzerinedir. Çetenin gizlice organize ettikleri dövüş alanını bulan ikilimiz, duruma müdahale ederek şimşekleri üstlerine çekmeyi başarıyorlarOrganizasyonun ve organ mafyasının başı olan adamın hedefine giren ikilimiz için ölüm emri çıkartılıyor. İlk olarak MKC'ye ulaşan çete gecenin karanlığından yararlanarak sinsice onu vurmayı başarıyor. Barca'nın müdahale edemediği olay sonrasında MKC öldü mü? Barca, bu sinsi saldırıdan vurulmadan kurtuldu mu?

Yağmur kaçırıldı mı?

Yasa dışı boks maçı yapanlardan bir boksör bu çete ile hesaplaşma noktasına gelir. Çeteyi Barca ve MKC göz hapsinde tuttuğu sırada bu boksör de kendi yöntemleri ile hareket eder. Çeteye yaklaştıkça işler karışmaya başlar. Rastlantı eseri yoluna Yağmur çıkar. Boksör, MKC üzerinden polisleri uzak tutmak için mi Yağmur'u hedef aldı? Yoksa, Yağmur'u düşeceği bir tehlikeden kurtardı mı?

Ahsen durmuyor!

Ahsen, geçmişin öcünü alma hırsıyla ikilimizi rahatsız etmeye devam ediyor. MKC'yi, aşklarını yaşadığı Kaş'ın kartpostalı ile tedirgin ettikten sonra sıra Barca'ya gelir. İkisi için önemli olan bir müziği tam da Nilüfer ile romantik bir akşam yaşadığı sırada telefonda dinletir. Barca, akıbetini bilmediği Ahsen'in birden ortaya çıkıp kendisine ulaşması üzerine büyük şok yaşar. MKC ile paylaştığı bu durum üzerine ikili şaşkınlıklarını gizleyemez ve neden böyle bir oyunun içinde olduklarını kestiremezler. Bu son olaydan etkilenen birisi de Nilüfer'dir. Ahsen ile Barca'nın eskiden aşk yaşadıklarını bildiğinden dolayı huzursuz ve üzgündür. Ahsen'in onlar için ne kadar önemli olduğunu bilmesi üzüntüsünü ikiye katlar.

Muhteşem İkili'nin son bölümünde neler oldu?
 
Barca ve MKC, yasa dışı dövüş yaptıran ve dövüş sonrası ölenlerin organlarını satan bir şebekenin peşine düşüyor. Bu şebekenin peşinde onlardan başka birisi daha vardır. Boksör Hakan, kardeşinin ölümüne neden olan bu şebekenin başındaki kişileri hedef alır. Hem muhteşem ikilimiz, hem de Hakan şebekeye ağır darbeler indirir. Şebekenin başındaki kişi bu yüzden büyük sıkıntılar çeker. Mekanlarına polis baskını olur ve önemli adamları Hakan tarafından öldürülür. Bu sırada Hakan, Barca ve MKC ile anlaşma yapar ve şebekenin tüm iç yüzünü anlatır. İkilimiz, baskınlarını arttırmaya başlayınca şebekenin başındaki adamın hedefine girerler. Peşlerine adam takar. Barca ve MKC, feridun'un evindeki yılbaşı partisindedir. Onları takip eden kişi sotede yatmış dışarı çıkmalarını beklemektdir. MKC, görmek istemediği bir durumu gördükten sonra Yağmur ve oğlu Kaan ile geceyi erken bitirmeye karar verir. Arabasına doğru gittiği sırada şebekenin adamı onu vurmayı başarır...

Muhteşem İkili, heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

MUHTEŞEM İKİLİ VİDEOLARI