X
X

Adı Efsane 10. Bölüm’de neler oldu? 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

02.04.2017 Pazar 01:07 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 1 Nisan 2017 Cumartesi yayınlanan 10. Bölüm'de Sibel’in ortalığı karıştıran kararları, gençler üzerinde kötü durumlara neden oldu! Tarık ve Bahar ise, anne-baldız ortaklığının olumsuzluklarını yaşadılar!

Adı Efsane’nin yeni bölümünde, tayfa dağılma noktasına geldi!

Sibel’in yarattığı kabus gençlerin dengesini bozdu!

Hakan’a platonik aşık olan Sibel, öpücükle açıldığı durumu Melis’e anlattı. Gözlerini karartan Melis en sonunda Fiko’ya da ilişkilerini bitirdiği açıkladı! Ne Tarık koç, ne de tayfa olan biteni engelleyemedi. Kardeşlik bağı ile bağlı olan gençler, karşılıksız aşkın kurbanı olarak dağılma noktasına geldi! Melis, öğrendiği olay üzerine soluğu Hakan’ın yanında alarak öfkesini dillendirdi.

Kardeşler büyük yol ayrımında!

Hakan, “kan kardeşi” olarak gördüğü Fiko’ya yaşadığı olayı anlatamamanın verdiği sıkıntı içinde bocalamaya başlar. Fiko’nun öğreneceği öpücük olayının nasıl sonuçlar doğuracağını bilmemektedir ve bu durum onu çok korkutmaktadır. Fiko ise, “Gülüm” diye peşinde fır döndüğü, canından çok sevdiği Sibel’in ayrılma isteğini anlayamaz. Hakan ile ilgili olduğunu düşündüğü şüpheleri beynini yemektedir.

Tarık ve Bahar mutsuz!

Seçil’in, Kevser Hanım ile Tarık nezdinde konuşması meyve vermeye başlamıştır. Kevser, Bahar’ın geçmişte yaşadığı kötü ilişkisinden olumsuz etkileri hala taze iken, sorumsuz olarak gördüğü Tarık ile yeni bir ilişki içine girmesine karşıdır. Bu durumu hem kızı Bahar, hem de Tarık ile kesin bir dille konuşur. Bahar’ı, Tarık’tan uzak tutmak için ise, İstanbul’dan ayrılıp memlekete geri dönmekle tehdit eder. Bahar’ın elini kolunu bağlar.

Adı Efsane Son Bölümde neler oldu?

Adı Efsane 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Tarık, -Hakan, Fiko, takım derken- Zeynep ile Melis’i istemeden ihmal etme noktasına gelir. Bu Zeynep’in ağlayarak yakınması, Tarık’ı etkiler. Yaşadıklarını düşünerek kızlarının haykırışları onu karar almaya zorlar. 

ADI EFSANE VİDEOLARI