X
X

Adı Efsane 15. Bölümünde aşıklar çıkmaza giriyor!

06.05.2017 Cumartesi 10:35 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 6 Mayıs 2017 Cumartesi yayınlanacak 15. Bölümünde, Tarık ve Bahar ile Hakan ve Melis aşkları sıkıntılı anlar yaşıyor! Melis, Seçil'in kışkırtması ile soluğu Tarık ve Bahar'ın karşısında alır ve ilişkilerine karşı olduğunu söyler. Melis'in yerini kendisine söylemeyen Hakan'a, Tarık'ın tepkisi sert oluyor! Tarık, çocuklarının velayet davasında sıkıntılı durum ortaya çıkıyor! Adı Efsane 15. Bölümünde neler oldu? Adı Efsane 16. Bölüm fragmanındaki büyük sürpriz ne?

Bahar ve Tarık ayrıldılar mı?

Melis, Tarık ve Bahar'ın karşısına çıkıp sinirli bir ses tonu ile ilişkilerine karşı olduğunu haykırır! Bahar ise, bu durumu ciddi ciddi düşünür. Tarık, ilişkilerinin devam etmesi için inat eder. Aşkı için savaşmaktan kaçmayacağını gösterir. Fakat, Bahar onun gibi düşünmemektedir. Kızları ile yeni yeni bir hayat kuran Tarık'ın yaşamını etkilemek istemez. Tarık ile ilişkilerinin bitmesi gerektiğini konuşur. Tarık ne kadar ısrar etse de, Bahar'ın kararı kesindir! 

Hakan, Tarık'ın isteğini saygı duyup Melis ile görüşmedi mi?

Melis, Tarık'a gidiyorum diye Seçil'in evinden çıkmış, Hakan'ların toplandığı depoya yerleşmiştir. Seçil, Tarık'ı arayıp yanında olmadığını öğrenince telaşlanır ve her zamanki gibi Tarık'ı suçlamaya başlar. Tarık, telefonlarına cevap vermeyen kızını aradığı sırada depoya gider ve Hakan ile tartıştıklarını görür. Hakan'ın, Melis'e bağırdığı anda içeri girmiştir. Hem kendisine Melis'in yerini söylemeyen, hem de kızına sesini yükselten Hakan'a tepkisi çok sert olur. Melis'ten uzak durması için onu uyarır. Hakan ise, bu yaşananlardan sonra karar vermek zorunda olur.

Tarık çocuklarından temelli mi ayrıldı?

Tarık, velayet davası öncesi önemli olan bir olayı önemsemez davranınca kızlarını tamamen kaybetmenin eşiğine gelir. Sosyal Hizmetlerden gelip evdeki yaşantıyı görmek isteyen memuru, maç ve Melis'in kayıp olayı yüzünden kaçırır. Memur, karşısında alaycı tavır takınan Tarık'a bir şans daha verse de, ikinci gelişinde tasvip etmeyeceği olaylarla karşılaşır. 

Adı Efsane son bölümde neler oldu?

Adı Efsane 16. Bölüm Fragmanı:

 Adı Efsane yeni bölümleri ile her Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE VİDEOLARI