X
X

Adı Efsane 16. Bölümde, Hakan ve Melis aşklarında yolun sonuna mı geliyor?

13.05.2017 Cumartesi 12:32 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 13 Mayıs 2017 Cumartesi yayınlanan 16. Bölümünde, Hakan, Tarık'ın isteğini yerine getiriyor ve Melis'e ayrıldıklarını söylüyor! Tarık ile karşılaşmak istemeyen Hakan, takımdan ayrılma kararı alıyor! Kıvanç, Sibel'den öğrendiği sırrı Hakan'a karşı bir silah gibi kullanıyor! Seçil, Sosyal Hizmetlerden gelecek raporu ve dava gününü umutla bekliyor! Adı Efsane 16. Bölümde neler oldu?

Hakan ve Melis aşkında yolun sonu mu?

Tarık önceki bölümde, Hakan'a kızı Melis'ten uzak durmasını söylemişti. Nedeni ise, Hakan'ın kendisine çok benzemesiydi. Hayatı boyunca çevresindekileri üzen Tarık, Hakan ile bir ilişki içine giren kızının üzülmesine karşı aldığı bir karardı bu. Hakan, Tarık'ın onu küçük görerek yaptığı konuşmadan etkilenmiştir. İstemeye istemeye hak vermiştir Tarık'a... Tarık'a söz verdiği gibi yapar ve Melis'e ilişkilerinin bittiğini söyler. Melis ise, güzel giden ilişkilerinin neden aniden sonlandığının peşine düşer. Kafasında aşklarının bitmesine neden olacak iki kişi vardır: Babası Tarık ve Kıvanç... Hakan, Melis'e ilişkilerinin bittiğini nasıl söyleyedi? Melis, Hakan'ın bu şaşırtan davranışına nasıl tepki verdi? Melis, babasının etkisinin olduğunu öğrendi mi? Melis ve Kıvanç arasında neler oldu?

 Hakan takımdan ayrılıyor!

Tarık'tan beklemediği bir tavır gören Hakan, onu görmemek için takımdan ayrılma kararı alır! Bunu öğrenen tayfa nedenini öğrenmek için çabalasa da işin içinden çıkamazlar. Gurur yapan Hakan herkesten nedenini saklar. Finale beraber çıkacaklarının düşünü kuran tayfanın hayallerini yıkar bu karar. Kararından döndürebilmek için Hakan'a dil dökerler; fakat, Hakan kararlıdır. Hakan'ın, yarı finale az bir zaman kala aldığı bu karar takımı nasıl etkiledi? Tayfa, Hakan'ı takıma döndürebildi mi? Tarık, Hakan'ın takımdan ayrıldığını öğrendiğinde nasıl tepki verdi? Tarık ve Hakan arasında neler yaşandı?

Hakan nezarete giriyor!

Kıvanç, Hakan ve Sibel arasındaki öpücük olayını öğrenmişti. Bunu Hakan'ın yüzüne vurduğunda ondan gerekli cavabı alır; Hakan, Kıvanç'a kafa atar. Kıvanç'ın bayıldığını ve kafasından kan geldiğini gören Hakan ne yapacağını şaşırır. Olay karakola taşınır ve Hakan nezarete düşer. Melis ve tayfa onu ziyerete gelir. Olay ile ilgili konuşurlar. Kıvanç, kafasından yaralanır ve hasatneye kaldırılır. Nezarete düşen Hakan'ı ziyarete Melis gelir ve ikili arasında tatsız bir konuşma geçer. Tayfa -özellikle Fiko- Hakan'ın, Kıvanç'a kafa atmasının nedenini öğrendi mi?

Adı Efsane son bölümde neler oldu?

Adı Efsane 17. Bölüm fragmanı yayında!

 

Adı Efsane yeni bölümleri ile her Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

 

ADI EFSANE VİDEOLARI