X
X

Tarık yaptığı hatanın ceremesini mi çekti? Adı Efsane 2. Bölüm yayında!

05.02.2017 Pazar 01:25 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

4 Şubat 2017'de Adı Efsane 2. Bölümü ile ekrana geldi! Heyecan ve duygu dolu bölüme Tarık'ın kızları için çırpınışları ile Hakan ve Kıvanç arasındaki güç savaşı damgasını vurdu!

Tarık, Seçil'in kızlarını alıp İngiltere'ye götüreceğini öğrenir. Bu duruma egel olmak için küçük kızı Zeynep'i kimseye haber vermeden evine götürür. Seçil, Zeynep'in evde olmadığını görünce polise haber verir ve Tarık'ı, Zeynep'i kaçırdığı suçlaması ile nezarete attırır. Tarık ile birlikte nezarette beklenmedik bir kişi daha vardır!

Hakan ve Kıvanç tarafında ise olay bambaşka bir hale döner. Kıvanç, gece klübünde Hakan'dan suratına yediği kafanın ve arabasının kaçırılmasının intikamını almak için kendi grubu ile mahalleye gelir. İki grup arasında büyük bir kavga başlar. Kavgayı sürpriz bir isim durdurur.

Tarık ve Bahar arasında ise, sular biraz daha durulmaya başlar. Tarık'ın kızları için çırpınmalarını gören Bahar, onun hakkındaki olumsuz fikirlerini biraz olsun bastırır; fakat, yine de güven konusunda kapıyı aralık bırakır.

Merakla beklenen Adı Efsane dizisinin 3. Bölüm fragmanı da yayında;

ADI EFSANE VİDEOLARI